Over ons

We weten allemaal hoe moeilijk het is om een product te vinden dat aan je behoeften en wensen voldoet. De ontwikkelingen op gebied van technologie gaan namelijk ontzettend hard. De markt is inmiddels overvol geworden met nieuwe producten die elke dag uitkomen. Hierdoor wordt de beslissing van de consument nog moeilijker gemaakt! Daarom zijn we Uw Beste Koop begonnen. Onze missie was duidelijk: Mensen helpen met het vinden van een product dat aansluit bij de wensen en behoeften. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om te voorzien van een review. We zoeken en vergelijken verschillende producten, van Televisies tot stofzuigers – het is ons werk en we houden van wat we doen! Wij vinden het leuk om producten uit verschillende categorieën van reviews te voorzien. Hiermee willen wij consumenten helpen aan het juiste product dat aansluit bij hun wensen. 

Uiteraard beoordelen wij alleen producten waar we verstand van hebben of producten waarmee we ervaring hebben. Wij zijn niet het type website dat alleen maar goede dingen schrijft over je favoriete merk, want als we dat wél zouden doen, zou niemand ooit weten wat er echt aan de hand is!

Met onze eerlijke meningen zullen we consumenten proberen te helpen een weloverwogen beslissing te maken. Wij houden rekening met de diverse budgetten van onze websitebezoekers en zullen ons niet alleen focussen op high-end producten. Bij ons ligt de focus met name op relatief goedkopere producten die het meeste waar voor je geld bieden. 

Uw Beste Koop verwijst consumenten door naar één of meerdere van de bij ons aangesloten partners. Wanneer wij consumenten doorverwijzen en zij een product aanschaffen bij één van deze partners ontvangen wij een commissie.

Wij zijn een website waarbij het draait om het helpen van de consument. Dit wil zeggen dat wij onze bezoekers er in onze artikelen altijd op attenderen bij welke partner de beste prijs gehanteerd wordt. De prijzen op onze website zijn altijd up-to-date waardoor de bezoeker weet waar het gewenste product op dat moment het goedkoopste is. Daarnaast proberen we het aantal aangesloten partners altijd zo groot mogelijk te houden. Hierdoor kunnen de bezoekers de prijzen bij zoveel mogelijk partners vergelijken.