De beste draadloze oortjes / oordopjes in 2022

Deel de beste draadloze oortjes / oordopjes in 2022 op:

Vastzitten aan je telefoon of een ander apparaat waarmee je muziek luistert. Het draadje waaraan de oordopjes zitten gaat kapot waardoor 1 kant van de oordopjes het niet doet. Wanneer je de oordopjes wilt pakken zitten deze volledig in de knoop.

Dit is allemaal verleden tijd sinds de draadloze oordopjes, maar wat zijn nou de beste draadloze oordopjes? Wij hebben het uitgezocht, dit zijn de beste draadloze oortjes / oordopjes in 2022.

Luister je veel muziek via je Iphone of via je Samsung telefoon dan is het misschien een idee om te kiezen voor de bijbehorende oordopjes.

Heb je liever een draadloze koptelefoon bekijk dan de beste draadloze koptelefoons in 2021.

Sony WF-1000XM3

De Sony Sony WF-1000XM3 staan vooral bekend om de Noise Cancelling waar ze over beschikken, oftewel je kan ongestoord naar de beste muziek luisteren.

Noise Cancelling

De Wireless Noise Cancelling-technologie in de Sony WF-1000XM3 is één van de beste Noise Cancelling-technologie op dit moment. Noice cancelling filterd de geluiden uit je mogeving waardoor je nog beter kan genieten van de muziek.

Omgevingsgeluid aanpasbaar

Deze oordopjes beschikken natuurlijk uitmuntende noise Cancelling-technologie, maar wat als je juist wel geluiden wilt horen? Wanneer je buiten bent wil je natuurlijk wel het verkeer om je heen horen. Dit kan met de De Sony Headphones Connect-app, in deze app kan je van alles instellen voor jouw oordopjes. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat je veel geluid om je heen wilt horen, of juist helemaal geen geluid. Deze app beschikt ook over een automatische functie, deze slimme functie ziet wat je aan het doen bent en past hierdoor de omgevingsgeluiden aan. Wil je dit niet gebruiken kan je het gewoon uitzetten via de app.

Aanrakingen en meer functies

De oordopjes reageren op meerdere handelingen, zo kan je verschillende instellingen aanpassen wanneer je op de oortjes klikt. Begint er iemand tegen je te praten? Haal dan 1 van de oordopjes uit je oor en je muziek gaat automatisch op pauze.

Wat kun je met de microfoon?

Dankzij de microfoon op de oortjes kan je goed verstaanbaar bellen, maar dit is niet de enige functie van de microfoon. Dankzij de microfoon kun je ook gebruik maken van Google Assistent, Amazon Alexa of Siri.

Batterij

Deze oordopjes gaan ongeveer 6 uur mee voordat ze weer opgeladen moeten worden. Na 10 minuten opladen kun je weer 90 minuten van de muziek genieten. 

Jabra Elite 85t

Deze oordopjes zijn speciaal ontworpen voor goede gesprekken en voor het luisteren naar muziek. Dankzij het erg goede geluid staan deze Jabra oortjes op de tweede plek van de beste draadloze oortjes / oordopjes in 2022.

Noise Cancelling

De Jabra Elite 85t beschikt over één van de meest geavanceerde noise cancelling-technologie, dit zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over de omgevingsgeluiden. Bepaal zelf hoeveel jij hoort van de geluiden om je heen! Via de app stel je heel gemakkelijk in hoe hoog of hoe laag de Noise Cancellation moet staan.

HearThrough

Naast de keuze om de Noise Cancellation hoger of lager te zetten kun je ook de HearThrough functie inschakelen. Deze functie zorgt ervoor dat je via de microfoon van de oordopjes al je omgevingsgeluiden goed opneemt. Op deze manier heb je helemaal niet het gevoel dat je oordopjes in hebt terwijl je met iemand in gesprek bent. Wil je bijvoorbeeld even wat afrekenen bij de kassa dan zet je de HearThrough functie aan en kan je zonder je oordopjes uit je oren te verwijderen makkelijk met de medewerker achter de kassa communiceren.

De microfoon

Beide oordopjes beschikken over 2 microfoons, deze microfoons zorgen er voor dat de juiste geluiden op de juiste plekken worden gehoord of juist niet worden gehoord.

Slimme oordopjes

Dankzij de microfoon is het mogelijk om gebruik te maken van Google Assistent of van Siri.

Batterij

Deze oordopjes gaan ongeveer 6 á 7 uur mee voor deze weer opgeladen hoeven te worden. De oordopjes worden snel opgeladen waardoor je na 15 minuten opladen ongeveer een uur naar muziek kunt luisteren. De case van de oordopjes kan je makkelijk opladen door middel van een USB-C kabel, ook kan de case draadloos opgeladen worden.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser is een merk dat bekend staat om de geluidskwaliteit, hierdoor kunnen deze oortjes ook niet ontbreken in onze lijst.

Geweldige klankkwaliteit

Bij Sennheiser staat de kwaliteit van de klank die je hoort op nummer 1, dit is terug te horen bij de Sennheiser Momentum True Wireless 2. De verschillende technologieën die gebruikt worden zorgen voor de beste luisterervaring waardoor deze oortjes zeker thuishoren in de beste draadloze oortjes / oordopjes in 2022.

Active Noise Cancelling en ruisonderdrukking

met behulp van de verschillende instellingen kan je zelf bepalen of je omgeving gedempt wordt of dat je juist met iemand kan communiceren. Dankzij Transparent hearing kan je bijvoorbeeld alles om je heen goed horen. Wil je dit niet gebruiken, kan je ongestoord verder luisteren naar je favoriete muziek.

Batterij

De batterij van de oordopjes gaan ongeveer 7 uur mee, zijn de batterijen leeg? Dan kan je deze opladen door middel van de oplaad case.

Wat kan ik met mijn oordopjes?

Deze oordopjes luisteren naar jouw assistent, maak jij gebruik van Google Assistent of Siri dan kan je dit gebruiken door middel van de microfoon in de oordopjes. In de app van de oordopjes kan je instellingen aanpassen wat er gebeurd wanneer je op de oordopjes klikt of wanneer je meerdere keren op de oordopjes klikt. Zodra je de oordopjes uit je oren verwijderd gaat de muziek automatisch op pauze en wanneer je de oordopjes weer in doet gaat de muziek automatisch weer aan.

Bose QuietComfort

Deze oordopjes zorgen met de volgens Bose ’s werelds effectiefste Noise Cancelling-technologie waardoor je een beter geluid bij een betere stilte krijgt.

Beste prijs:

Bose QuietComfort ruisonderdrukkende oordopjes, echte draadloze Bluetooth-oortelefoons, drievoudig zwart

Active Noise Cancelling

Ook deze oordopjes beschikken over de Noise Cancelling-technologie waardoor de omgevingsgeluiden gefilterd worden. Stel zelf het omgevingsgeluid indoor middel van verschillende niveaus waar je tussen kunt switchen van geen omgevingsgeluid tot veel omgevingsgeluid.

Passive Noise Cancelling

De oordopjes bevatten een zacht uiteinde waardoor je extra afdichting krijgt. Hierdoor zal de luisterervaring nog beter worden, want hoe beter je oor is afgedicht hoe minder je last hebt van omgevingsgeluiden zoals bijvoorbeeld wind. 

Touch

Doormiddel van het aanraken van de oordopjes kan je makkelijk instellingen aanpassen of je muziek op pauze zetten. Beide oordopjes kan je een eigen functie of meerdere functies geven, dit kan door middel van het aanraken, meerdere aanrakingen of het schuiven over de oordop heen.

Batterij

Luister 6 uur lang ongestoord naar je favoriete muziek voor je de oordopjes weer hoeft op te laden. Opladen kan gemakkelijk dankzij de case die erbij zit. De case wordt opgeladen door middel van een USB-C kabel of draadloos.

Voice assistent

Dankzij de microfoon is het mogelijk om gebruik te maken van Google Assistent of van Siri.

Samsung Galaxy Buds Pro

Heb jij een Samsung telefoon? Dan is het misschien wel een goede keuze om te kiezen voor de Samsung Galaxy Buds Pro.

Active Noise Cancelling

Schakel gemakkelijk tussen noise cancelling en omgevingsgeluid. De active noise cancelling filtert de geluiden om je heen en versterkt de stemmen om je heen wanneer je het omgevingsgeluid hoger hebt staan.  Wanneer je de Voice Detect functie gebruikt zullen de oordopjes zich aanpassen en zal je de omgevingsgeluiden beter horen en het volume van de muziek zal omlaag gaan.

Microfoon

De Samsung Galaxy Buds Pro bevatten goede microfoons waarmee je stem helder opgenomen kan worden als je bijvoorbeeld aan het bellen bent. Deze oordopjes maken gebruik van een dubbele microfoontechnologie waardoor je stem duidelijk hoorbaar is en de omgevingsgeluiden minimaal zijn.

Dolby Atmos

Dankzij de Dolby Atmos technologie lijkt het net alsof je in een film zit, deze technologie laat het lijken alsof het geluid van alle kanten komt. De sensoren detecteren bewegingen van het hoofd en passen het geluid daaraan aan.

Bixby Assistent

Met deze oordopjes is de Voice Assistent Bixby altijd bij je.

Batterij

De oordopjes gaan ongeveer 5 á 8 uur mee voordat ze opgeladen moeten worden. Dit hangt af van de instellingen die gebruikt worden, wanneer de Anti Noise Cancelling aan staat zal de batterij ongeveer 5 uur meegaan en zonder Anti Noise Cancelling zal de batterij ongeveer 8 uur meegaan. Als de batterijen leeg zijn, kunnen deze in de case opgeladen worden. Met behulp van een Galaxy smartphone kan je gebruik maken van Wireless PowerShare. Op deze manier kan je met je telefoon je oordopjes opladen. De case is draadloos of via een USB-C kabel op te laden.

Apple AirPods Pro

Voor de Apple gebruikers hebben we de Apple AirPods Pro. Deze nieuwe generatie AirPods maakt gebruik van Active Noise Cancelling waardoor je met jouw Apple apparaat ongestoord muziek kan luisteren. 

De Apple Airpods Pro zijn voorzien van Active Noise Cancelling, hierdoor geniet je ongestoord van de beste muziek. De Transparantie-modus zorgt ervoor dat je alles om je heen hoort wanner jij dit wilt. Op de onderkant van de oordopjes zit een sensor, wanneer je hier op drukt zal de Transparantie-modus in of uitgeschakeld worden. Dit is handig als je met iemand wil communiceren.

De oordopjes passen zich aan jouw oren aan, dit zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid buiten blijft en het geluid aan de binnenkant ook weg gefilterd wordt.

Draagcomfort

Deze Apple AirPods Pro zijn conisch van binnen en zullen zich aanpassen aan jouw oren. Dit zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten zonder dat je er last van hebt.

Microfoon

Met de microfoon kun je gemakkelijk bellen of iets inspreken. dankzij het gaas op de microfoon zullen de wind en andere buitengeluiden gefilterd worden. De microfoon kan ook gebruikt worden om je spraak assistent Siri te bedienen.

Batterij

De batterij is na ongeveer 4,5 uur luisteren leeg, daarna kan je hem opladen met behulp van de case. De oordopjes hoef je maar 5 minuten op te laten om er daarna weer ongeveer 1 uur van te genieten.

Gerelateerd