Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Na dagenlang regen in Nederland lijkt er eindelijk een einde gekomen te zijn aan deze regenachtige sombere dagen. Natuurlijk kan je buiten heerlijk genieten van dit weer, maar binnen wil je natuurlijk wel verkoeling. Om jou te helpen met de zoektocht naar verkoeling hebben wij de beste ventilatoren in 2021 op een rijtje gezet.

Deel de beste ventilatoren in 2021 op:

Dyson AM07

De Dyson AM07 ziet er niet uit als de ventilator die we gewend zijn, dit komt namelijk doordat de AM07 geen klassieke ventilatorbladen heeft.  Dankzij het niet hebben van ventilatorbladen is het wel een erg stijlvol en futuristisch apparaat waardoor hij in geen enkele huiskamer zal misstaan. Een ander belangrijk aspect voor een ventilator is het geluidsniveau, de AM07 is lekker stil waardoor je in alle rust kunt slapen. Door de combinatie van uiterlijk en het geluidsniveau verdient deze Dyson de eerste plek in onze lijst van de beste ventilatoren in 2021. 

Design
De stijlvolle AM07 is afgewerkt met de kleuren wit en zilver en maakt zoals eerder benoemd geen gebruik van zogeheten ventilatorbladen. Hierdoor krijgt dit apparaat een unieke stijlvolle look en maakt het hem ook kindvriendelijk en meer ‘huisdierproof’. Bij een ‘gewone’ ventilator kan natuurlijk van alles tussen de bewegende bladen komen maar dankzij deze nieuwe techniek van Dyson zal dit gevaar niet meer van toepassing zijn.

Afmetingen
De AM07 heeft de volgende afmetingen:
Breedte: 17,8 cm
Hoogte: 98,3 cm (niet verstelbaar)
Diepte: 29,8 cm

Verschillende standen
Dit apparaat beschikt over 10 verschillende standen die je kan bepalen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor kan je altijd bepalen hoe hard de ventilator moet blazen of deze moet roteren of niet. 

Timer
De AM07 beschikt ook over een timerfunctie, zodat je gewoon lekker naar bed kunt gaan zonder dat de ventilator heel de nacht aan staat.

Duux Whisper

De Duux Whisper heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt en is daardoor de beste ventilator in 2021 op gebied van prijs kwaliteit. De naam ‘Whisper’ wordt helemaal waar gemaakt dankzij het extreem lage geluidsniveau. Dit apparaat heeft namelijk een geluidsniveau van maar 13 decibel, dit is vergelijkbaar met het geluid van boomblaadjes in de wind of mensen die fluisteren op 2 meter afstand, bizar stil.

Beste prijs:

Duux DXCF13 Whisper Flex Smart Fan with Battery Pack Statiefventilator Wit

Design
Deze ventilator maakt gebruik van de klassieke ventilatorbladen, iets minder stijlvol en futuristisch dan bijvoorbeeld de hierboven benoemde Dyson AM7. De Duux Whisper is leverbaar in twee simpele kleuren namelijk zwart en wit.  

Afmetingen
De Duux Whisper heeft de volgende afmetingen:
Breedte: 34 cm
Hoogte: 88 cm (In hoogte verstelbaar van 51 tot 88 cm)
Diepte: 34 cm

Verschillende standen
Deze Ventilator beschikt over 26 verschillende standen waardoor je precies kan bepalen hoe je wilt dat de ventilator blaast. Je kan switchen tussen de standen doormiddel van de meegeleverde afstandsbediening, via de Duux App (voor Ios en Android) of doormiddel van de knoppen op het apparaat zelf.

Timer
Ook deze Ventilator beschikt ook over een timerfunctie, zodat je gewoon lekker naar bed kunt gaan. 

Draadloos
Tegen een meerprijs is de Whisper ook beschikbaar met een accu waardoor hij draadloos werkt. Dit is erg handig als je de ventilator regelmatig van plek wilt wisselen.

Fuave TV3010

Nummer drie is een wat minder high product van de lijst, toch willen we de Fuave TV3010 toelichten. Deze torenventilator beschikt namelijk wel over de standaard functies die je wilt hebben op een ventilator. Helaas is de Fuave TV3010 niet voor niets een stuk goedkoper dan de Dyson AM07 en de Duux Whisper. Deze ventilator is namelijk een stuk minder stil, de TV3010 heeft een geluidsniveau van zo’n 56 decibel, vergelijkbaar met koffiezetapparaat of een elektrische tandenborstel. Voor de diepe slapers onder ons geen enkel probleem.

Beste prijs:

Fuave TV3010 Zwart

Design
Deze torenventilator is te koop in twee verschillende kleuren, zwart en wit. Daarnaast maakt het slanke design van de Fuave TV3010 het nog best een prima apparaat om bijvoorbeeld in de woon of slaapkamer neer te zetten. Net als de Dyson AM07 maakt dit apparaat geen gebruik van de bewegende bladen. De TV3010 is namelijk een toren ventilator, dit houd in dat de lucht niet vanuit 1 plek komt maar uit een groot deel van de ‘toren’.

Afmetingen
De TV3010 heeft de volgende afmetingen:
Breedte: 22 cm
Hoogte: 78 cm
Diepte: 22 cm

Verschillende standen
Je kan de windsnelheid naar wens instellen doormiddel van de drie verschillende standen. Deze zijn in te stellen doormiddel van de afstandsbediening of via de knoppen op de ventilator. Er bestaat ook een versie zonder afstandsbediening, deze raden wij niet aan omdat een afstandsbediening immers wel zo makkelijk is. 

Timer
Ook deze ventilator beschikt ook over een timerfunctie, waardoor je lekker kunt slapen zonder dat de ventilator heel de nacht staat te waaien.