De beste kruimeldief (handstofzuiger) in 2022

Deel de beste kruimeldief van 2022 op:

Kruimeldieven zijn tegenwoordig niet weg te denken uit het huishouden. Kruimeldieven zijn klein, licht en compact waardoor je hem er snel bij kan pakken en kunt schoonmaken. Daarnaast maakt een kruimeldief het je gemakkelijk om op lastige plekken iets op te zuigen waar een gewone stofzuiger moeilijk of zelfs niet bij kan. Nu vraag je je misschien af wat nu een goede kruimeldief is, je hoeft niet verder te zoeken want wij hebben alles voor je uitgezocht.

Inhoudsopgave

Phillips FC149/01 MiniVac/kruimeldief

Deze kruimeldief ontwikkeld door Phillips is een krachtige 2-in-1 stofzuiger, deze kan je namelijk voor je vloer gebruiken maar bijvoorbeeld ook voor meubels en de auto. Daarnaast is deze kruimelzuiger geschikt voor onbeperkt gebruik in de auto dankzij de meegeleverde autoaansluiting. Mede dankzij dit is de Phillips FC149/01 MiniVac volgens ons de beste kruimeldief van 2022.

Geschikt voor elke klus
Met een zuigkracht van maar liefst 22 watt in combinatie met de verschillende opzetstukken die erbij worden geleverd zuig je de vervelendste hoekjes gemakkelijk schoon. De opzetstukken zorgen er ook voor dat je gemakkelijk op verschillende oppervlakten goed kunt stofzuigen. Daarnaast kan je deze stofzuiger na het reinigen van je huis nog gebruiken voor de auto waar je de stofzuiger namelijk op aan kunt sluiten.

Accu
De Accu van deze kruimelzuiger gaat ongeveer 11 minuten mee, om deze 11 minuten te behalen moet de de stofzuiger eerst maar liefst 16-18 uur opladen. Gelukkig wordt er een speciale auto-aansluiting meegeleverd waardoor je in ieder geval heel de auto kunt stofzuigen nadat je bijvoorbeeld het huis hebt gestofzuigd. Wanneer je klaar bent kun je hem weer ophangen aan de bijgeleverde wandhouder wat tevens ook een oplaadstation is.

Opvangbak
De opvangbak van deze stofzuiger is ook vrij ruim, de opvangbak heeft namelijk een inhoud van 0,5 liter. Daarnaast is de opvangbak gemakkelijk te legen omdat er geen zak in zit. De opvangbak is simpelweg te legen door hem uit te schudden boven de afvalbak.

Black & Decker PV1820L Kruimeldief

Deze krachtige Kruimeldief is niet alleen geschikt voor in huis maar namelijk ook zeer geschikt voor het uitzuigen van je auto. De Black & Decker PV1820L kon zeker niet ontbreken in het lijstje van de beste kruimeldief van 2022.

Geschikt voor elke klus
Net zoals de hiervoor beschreven kruimeldief van Phillips is ook deze Black & Decker kruimeldief geschikt voor elke klus. Dankzij de zuigneus die 200° te draaien is kan je op plekken komen waar je met een normale stofzuiger lastig tot niet bij kan komen. Daarnaast is de zuigkracht van deze kruimelzuiger ook erg goed dit komt omdat het beschikt over een 18 volt Lithium accu. Om de zuigkracht hoog houden maakt Black & Decker bij deze kruimeldief gebruik van cyclonic action, hierdoor blijft er geen vuil en stof voor het filter zitten waardoor het zou kunnen verstoppen en blijft de zuigkracht hard en constant.

Accu
De accu van deze Black & Decker zal zo’n 10-11 minuten mee gaan indien deze volledig is opgeladen. Het opladen van deze kruimeldief zal zo’n 240 minuten (4 uur) duren, hierdoor is deze kruimelzuiger voor dagelijks gebruik makkelijker dan de Phillips FC149/01 die we hiervoor behandeld hebben.

Opvangbak
De opvangbak van deze kruimelzuiger heeft een inhoud van zo’n 0,4L maar dankzij de cycloon technologie wordt het mogelijk gemaakt om tot 40% meer stof op te slaan ten opzichte van stofzuigers zonder dit systeem. Dankzij deze technologie blijft de kruimeldief compact en kan er toch meer stof opgezogen worden dan je denkt met een opvangbak van 0.4L

Invictus One Kruimelzuiger

Beste prijs:

Genius Invictus One A28111, handstofzuiger, effectieve filtratie door het 2-voudige filtersysteem, parelmoer wit, 90 W, 76 decibel

Geschikt voor elke klus
Dankzij het slanke design van de Invictus One kom je gemakkelijk bij de lastige plekken, denk hierbij bijvoorbeeld naden tussen de bank of achter de verwarming. Deze plekken zijn goed te bereiken dankzij de verschillende opzetstukken die meegeleverd worden bij de Invictus one. Deze kruimeldief heeft een krachtige lithium-ion batterij waardoor de zuigkracht erg sterk is (vermogen van 90 Watt). Ondanks deze hoge zuigkracht is de Invictus One toch bijzonder stil. De combinatie van praktische opzetstukken, de sterke batterij en het feit dat deze kruimelzuiger slechts 500 gram weegt maakt deze kruimelzuiger geschikt voor elke klus en verdient deze kruimeldief zeker een plekje in de beste kruimeldief van 2022.

Accu
De Accu van deze kruimeldief kan zo’n 15 minuten gebruikt worden voor deze weer moet opladen. Het opladen van de accu zal zo’n 210 minuten duren (3,5 uur), dankzij deze snelle oplaadtijd zal de stofzuiger bijna nooit leeg zijn als je hem na gebruik in het meegeleverde oplaadstation plaatst.

Opvangbak
De Invictus One heeft de grootste opvangbak van deze lijst, namelijk 0,9 Liter. Net als de andere kruimeldieven is deze gemakkelijk te legen omdat het zakloos is. Houd het opvangbakje boven een afvalbak en schud hem leeg en je kan weer verder gaan.

Gerelateerd