Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Slowjuicers worden tegenwoordig steeds populairder! Dit komt doordat steeds meer mensen zich bewust zijn van hun gezondheid. Een slowjuicer is een goed alternatief voor een gewone sapcentrifuge. Dit komt doordat het sap met een lagere snelheid uit het fruit en groenten wordt gehaald. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen en de voedingswaarde van het sap behouden. In deze blogpost bespreken we de beste slowjuicer op de markt in 2022. We zullen kijken naar vier verschillende slowjuicers. Daarnaast vertellen we waar je op moet letten bij de aankoop van een slowjuicer. Lees verder en ontdek wat de beste slowjuicer is voor jou!

Beste slowjuicer in 2022
Deel de beste slowjuicers in 2022 op:

Philips Avance HR1946/70

De Philips Avance is een goede keuze voor wie een betaalbare slowjuicer zoekt. Hij heeft namelijk een brede invoergoot. Hierdoor kan je gemakkelijk bladgroenten juicen. Daarnaast heeft hij een krachtige motor. Hierdoor kan deze juicer ook hardere vruchten en groenten aan. Bovendien zorgt het compacte formaat  ervoor dat hij in alle keukens past. 

Voordelen

 • Brede invoergoot; hierdoor is hij ideaal voor bladgroenten. 
 • Krachtige motor; hierdoor kan je ook hardere ingrediënten juicen. 
 • Compact formaat; hierdoor past hij ook in kleinere keukens.
 • Betaalbare prijs; waardoor hij waar is voor je geld.

KitchenBrothers slowjuicer

Als je een slowjuicer van de bovenste plank zoekt, is de KitchenBrothers een prima optie. Deze sapcentrifuge heeft namelijk een breed scala aan functies, waardoor hij perfect is voor iedereen die het meeste uit zijn sap ervaring wil halen. Zo wordt de KitchenBrothers slow juicer geleverd met een extra grote pulpcontainer, een schuimafscheider, en een reinigingsborstel.

Beste prijs:

KitchenBrothers Slowjuicer - 700 ML - Groenten en Fruit - BPA-Vrij - Met Pulpcontainer - Grijs

Voordelen

 • Extra grote pulpcontainer; hierdoor heb je geen pulp in je sap.
 • Schuim afscheider; hierdoor heb je geen schuim in je sap.
 • Reinigingsborstel inbegrepen; hierdoor kan je hem gemakkelijk schoonmaken. 
 • Breed scala aan functies; handig toch?

Princess 202045 Easy Fill

De Princess 202045 is een goede keuze voor wie een gemakkelijk te gebruiken slowjuicer zoekt. Deze slowjuicer heeft een brede invoergoot. Hierdoor kan je er gemakkelijk bladgroenten mee juicen. Het compacte formaat van deze sapcentrifuge maakt hem perfect voor kleine keukens. Bovendien is de Princess 202045 heel gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een prima keuze is voor iedereen die een onderhoudsarme juicer wil.

Beste prijs:

Princess 202045 Easy Fill - Slowjuicer - Zwart

Voordelen

 • Brede invoergoot; hierdoor is hij ideaal voor bladgroenten.
 • Compact van formaat; hierdoor past hij gemakkelijk in je keuken.
 • Gemakkelijk schoon te maken; handig toch?

Nutribullet Juicer Pro

De Nutribullet Juicer Pro is een prima keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige slowjuicer. Deze slowjuicer wordt geleverd met een breed scala aan functies. Hierdoor is hij perfect voor iedereen die het meeste uit zijn sap ervaring wil halen. Zo wordt de Nutribullet Juicer Pro onder andere geleverd met een pulpafscheider, een schuimafscheider, en een reinigingsborstel.

Beste prijs:

Nutribullet Juicer Pro - Sapcentrifuge - 800 ml - Incl. handige Sapkan - To-Go Bekers - 1000 Watt

Voordelen

 • Pulpscheider; hierdoor heb je geen pulp in je verse sap.
 • Schuim afscheider; hierdoor heb je geen schuim in je verse sap.
 • Inclusief reinigingsborstel; hierdoor is hij makkelijk schoon te maken.
 • Breed scala aan functies; waardoor hij zeker waard is voor je geld.
 • Veelzijdige sapcentrifuge; hierdoor kan je van alles juicen.

Verschillen tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge

Bij sapcentrifuges zijn er twee soorten. Er zijn namelijk slowjuicers en gewone sapcentrifuges. Een gewone sapcentrifuge haalt snel sap uit fruit en groenten. Dit komt doordat ze de ingrediënten met messen versnipperen. Dit proces wekt veel hitte op waardoor de voedingsstoffen in het sap aangetast kunnen worden. Een slowjuicer daarentegen, gebruikt een langzame vijzel om de ingrediënten uit te persen. Hierdoor behouden je ingrediënten meer voedingstoffen. Daarnaast vindt er hierdoor minder oxidatie plaats zodat je een gezonder sapje krijgt.

Wat moet je op letten bij de aanschaf van een slowjuicer?

Het soort ingrediënten dat je wilt juicen:
Als je een voedingsschema volgt is het aan te raden om je aankoop te baseren op de ingrediënten die je wilt juicen. Wil je bijvoorbeeld bladgroenten persen? Dan is het aan te raden om een juicer te kiezen met een brede invoergoot, hierdoor hoef je niet alles eerst klein te snijden. Als je hardere vruchten en groenten wilt persen, zoek dan een sapcentrifuge met een krachtige motor.

De grootte van de slowjuicer:
Als je weinig aanrechtruimte hebt, kan je bijvoorbeeld beter een compactere slowjuicer kopen. Hierdoor neemt hij niet te veel ruimte in. Sommige juicers kunnen namelijk best aan de grote kant zijn.

De prijs van de slowjuicer:
Slowjuicers kunnen duurder zijn dan gewone sapcentrifuges. Het is daarom belangrijk om bij de keuze van een slowjuicer rekening te houden met je budget. Daarnaast is het ook handig om te overwegen hoe vaak je het apparaat wilt gebruiken.