Welke video deurbel is het beste? Eufy Video Deurbel vs. Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro

De Eufy Video Deurbel en de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro zijn beide uitstekende keuzes voor mensen die op zoek zijn naar een slimme deurbel met camera. Maar wat zijn de verschillen tussen deze twee deurbellen en welke zou het beste zijn voor jou?

Deel op:

Eufy Video Deurbel

Laten we beginnen met de Eufy Video Deurbel. Dit model is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar effectieve slimme deurbel. De Eufy Video Deurbel heeft een HD-camera met een resolutie van 1080p en biedt een 160 graden kijkhoek. Het apparaat heeft ook bewegingsdetectie en nachtzicht. De Eufy Video Deurbel heeft een tweeweg-audiosysteem, waardoor je kunt communiceren met mensen die bij de deurbel aanbellen, en het apparaat werkt samen met Alexa en Google Assistant.

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro

De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro is de opvolger van de Eufy Video Deurbel en heeft enkele belangrijke upgrades gekregen. Het meest opvallende verschil is de toevoeging van een extra camera aan de bovenkant van de deurbel, waardoor je ook een kijkhoek van 4:3 krijgt. Hierdoor kun je niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar ook pakketjes op de grond zien liggen. Verder heeft de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro een betere beeldkwaliteit dan zijn voorganger, met een resolutie van 2K HDR en een kijkhoek van 160 graden. Ook heeft dit model een grotere interne opslagcapaciteit dan de Eufy Video Deurbel.

Belangrijkste verschil

Het belangrijkste verschil tussen de Eufy Video Deurbel en de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro is dat de laatste meer mogelijkheden biedt en een betere beeldkwaliteit heeft. Als je op zoek bent naar de nieuwste en beste technologie, dan is de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro de beste keuze. Maar als je gewoon een solide, betaalbare deurbel wilt met alle basisfuncties, dan is de Eufy Video Deurbel nog steeds een uitstekende keuze.

Conclusie

We hopen dat dit artikel je helpt om te beslissen welke Eufy Video Deurbel het beste bij je past. Onthoud dat beide modellen geweldige keuzes zijn, en dat het uiteindelijk afhangt van je persoonlijke voorkeur en budget.

Gerelateerd