Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Het selecteren van de juiste videodeurbel kan een uitdaging zijn. In dit artikel bekijken we wat de verschillen zijn tussen de Eufy Video Deurbel met Gong en de Eufy Video Deurbel met Homebase 2 zodat jij weet welke het beste bij je past. Hoewel beide modellen geavanceerde beveiligingsfuncties bieden, zijn er enkele belangrijke verschillen die je moet overwegen voordat je een beslissing neemt. In dit artikel zullen we de twee deurbellen vergelijken op verschillende specifieke onderwerpen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Deel op:

Batterijduur

De Eufy Video Deurbel met Gong maakt gebruik van een oplaadbare batterij die lang meegaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over frequente oplaadbeurten. Aan de andere kant biedt de Eufy Video Deurbel met Homebase 2, dankzij de Homebase 2-functie, een nog langere batterijduur, waardoor je nog minder vaak de batterijen hoeft op te laden.

Opslagopties

Als het gaat om opslag, maakt de Eufy Video Deurbel met Gong gebruik van lokale opslag op een microSD-kaart. Dit betekent dat je volledige controle hebt over je opgeslagen videobeelden zonder extra kosten voor cloudopslag. Aan de andere kant fungeert de Homebase 2 bij de Eufy Video Deurbel met Homebase 2 als een centrale hub voor het opslaan van videobeelden. Hierdoor heb je meer uitgebreide opslagopties, waaronder lokale opslag op een harde schijf (niet inbegrepen) of cloudopslag tegen een maandelijkse vergoeding.

Geïntegreerde Gong

De Eufy Video Deurbel met Gong wordt geleverd met een geïntegreerde gong, waardoor je ook binnen in huis een melding krijgt wanneer er iemand aanbelt. Bij de Eufy Video Deurbel met Homebase 2 daarentegen wordt de deurbel geleverd met de Homebase 2-functie, waarmee je deurbelgeluiden kunt beheren en aanpassen via de Homebase 2.

Installatiegemak

De Eufy Video Deurbel met Gong kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van een aparte hub of basisstation. Dit maakt de installatie snel en gemakkelijk. Aan de andere kant is de installatie van de Eufy Video Deurbel met Homebase 2 iets uitgebreider vanwege de Homebase 2 die als een centraal punt fungeert. Dit biedt echter ook meer mogelijkheden en flexibiliteit voor het beheer van meerdere beveiligingsapparaten.

Uitbreidbaarheid

Hoewel de Eufy Video Deurbel met Gong geen extra basisstation of hub biedt, kun je nog steeds andere Eufy-beveiligingsapparaten integreren in je systeem voor een uitgebreide beveiligingsoplossing. Met de Eufy Video Deurbel met Homebase 2 kun je dankzij de Homebase 2-functionaliteit niet alleen andere Eufy-apparaten integreren, maar ook profiteren van geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning en uitgebreidere opslagopties.

Beeldkwaliteit

Eufy Video Deurbel met Gong: Deze deurbel biedt een scherpe beeldkwaliteit met een resolutie van bijvoorbeeld 1080p, zodat je duidelijke videobeelden kunt bekijken. Eufy Video Deurbel met Homebase 2: Met de Homebase 2-functie profiteer je van geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën die de beeldkwaliteit verder verbeteren, zoals HDR (High Dynamic Range) en AI-verbeterde beeldanalyse.

Integratie met Smart Home-systemen

Eufy Video Deurbel met Gong: Deze deurbel kan eenvoudig worden geïntegreerd met populaire Smart Home-platforms zoals Amazon Alexa of Google Assistant, waardoor je de deurbel kunt bedienen met je stem of kunt integreren in geautomatiseerde routines. Eufy Video Deurbel met Homebase 2: Naast de integratie met Smart Home-platforms biedt de Homebase 2 ook compatibiliteit met andere slimme apparaten in het Eufy-ecosysteem, zoals slimme beveiligingscamera’s en slimme verlichting.

Weerbestendigheid

Eufy Video Deurbel met Gong: Deze deurbel is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en extreme temperaturen, zodat je altijd betrouwbare prestaties kunt verwachten. Eufy Video Deurbel met Homebase 2: De Homebase 2 fungeert ook als een beschermende behuizing voor de deurbel, waardoor deze beter bestand is tegen weersinvloeden en potentiële schade.

Het verschil in prijs

Naast deze vergelijkingspunten zijn er nog andere factoren waarmee je rekening moet houden bij het maken van je keuze, zoals beeldkwaliteit, integratie met Smart Home-systemen, weerbestendigheid en meer. Het is belangrijk om jouw specifieke behoeften en voorkeuren in overweging te nemen om de videodeurbel te kiezen die het beste bij jou past.

Ben je op zoek naar de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro die voorzien is van 2 camera’s? Bekijk hier de vergelijking met de Eufy Video Deurbel Homebase 2 en de Dual 2 Pro. Of ben je misschien wel benieuwd wat het verschil is tussen de Ring deurbel en de Eufy deurbel? Bekijk dan hier de vergelijking.