Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Wanneer het op streamen aankomt, heb je twee opties die je misschien wel zou willen hebben. De Elgato Stream Deck MK.2 of de Elgato Stream Deck +. Maar wat is het verschil? Dat laten we hieronder zien.
Deel het verschil tussen de Elgato Stream Deck MK.2 en de Elgato Stream Deck + op:

Elgato Stream Deck MK.2

Beste prijs:

Elgato Stream Deck MK.2 – Studiocontroller, 15 macrotoetsen, start acties in apps en software zoals OBS, Twitch, ​YouTube en meer, werkt met Mac en pc

Elgato Stream Deck +

Beste prijs:

Elgato Stream Deck +, Audio-Mixer, Live Productie en Studiocontroller voor Content Creators, Streamen, Gamen, met aanpasbare touch strip-draaiknoppen en LCD-toetsen, werkt met Mac en PC

Het verschil in knoppen

De Elgato Stream Deck MK.2 beschikt over 15 knoppen en de Stream Deck + over 8 knoppen, een touchscreen en 4 draaiknoppen. Wat het verschil maakt, is dat de Elgato Stream Deck + extra LCD-scherm heeft om meer informatie te tonen. Ook heeft de Stream Deck + draaiknoppen om meer interactie toe te voegen.

Het verschil in functies

De Elgato Stream Deck MK.2 heeft alle basisfuncties zoals het aanpassen van de luidsprekerinstellingen, het bewerken van video’s en foto’s, enzovoort. Maar met de Elgato Stream Deck + krijg je ook toegang tot speciale streaming-gerelateerde functies zoals scene switches en audio mixing tools. De Elgato Stream Deck + maakt het makkelijker om je stream te personaliseren en beheren terwijl je live bent.

Wat is de beste keuze voor jou?

Het hangt echt af van je wensen. Als je op zoek bent naar de meest essentiële functies, dan is de Elgato Stream Deck MK.2 waarschijnlijk het beste voor je. Maar als je iets meer mogelijkheden wil hebben, kun je beter kiezen voor de Elgato Stream Deck +. Met zijn extra knoppen en LCD-scherm heb je veel meer controle over je stream.