Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Deel de goedkoopste Apple AirTag op:

De AirTag is een handig product van Apple dat veel indrukwekkende functies. De AirTag is bedoeld om aan aan spullen vast te maken die je regelmatig kwijt raakt Denk hierbij aan je sleutels, portemonnee, tas etc. De AirTag maakt gebruik van het bekende ‘zoek mijn’ netwerk van Apple. Op deze app kan je zien waar je andere Apple divices zijn, waar je spullen zijn waar een AirTag aan vast zit, of waar vrienden en familie uithangen. In de tabel hierboven vind je actuele prijzen zodat je weet waar je de goedkoopste Apple AirTag kunt kopen

De nauwkeurig zoeken feature van de AirTag

De Apple AirTag is bijzonder nauwkeurig. Je kunt de laatst bekende locatie van de AirTag op een kaart in de app zien. Als hij binnen het bereik van je iPhone, iPad of Mac is kun je een geluid afspelen op de AirTag zodat je hem gemakkelijk kunt vinden. De AirTag houdt ook zijn locatiegeschiedenis bij, zodat je kunt zien waar hij geweest is en wanneer. De AirTag is ook waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen over te maken als je sleutels met AirTag in een plas vallen.

Verloren modus van de AirTag

Als je AirTag kwijt is en zich niet binnen het bereik van een van je apparaten bevindt, kun je hem in verloren modus zetten. Dit vergrendelt de AirTag met een viercijferige toegangscode, zodat alleen jij toegang hebt tot de locatie gegevens. Je krijgt dan automatisch een melding als een Apple device dat gebruik maakt van het ‘zoek mijn’ netwerk in de buurt is. De persoon die in de buurt is merkt hier niks van. Je kunt ook een telefoonnummer en bericht invoeren, zodat degene die je AirTag vindt contact met je kan opnemen. Dit kunnen de vinders doen door de AirTag tegen de achterkant van hun telefoon te houden.

Batterijduur

De AirTag is ook waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als hij nat wordt. Ook de levensduur van de batterij is indrukwekkend, want de AirTag gaat tot een jaar mee op een enkele batterij.

De installatie

De installatie van de Apple AirTag is erg eenvoudig. Je hoeft alleen de folie eraf te halen. Vervolgens moet je de AirTag naast je iPhone of iPad houden en de instructies op het scherm volgen. Dat is het!