Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Samsung Galaxy Watch 6: De Nieuwste Generatie Smartwatch

Uw Beste Koop - Galaxy Watch 6

Samsung heeft de nieuwste generatie van haar slimme horloges, de Samsung Galaxy Watch 6 en de Watch 6 Classic, officieel gepresenteerd tijdens het Galaxy Unpacked-evenement. Deze nieuwe generatie smartwatches brengt een aantal opwindende verbeteringen en functies met zich mee die zowel de casual gebruiker als de fitnessliefhebber zullen aanspreken.

Inhoudsopgave

Ontwerp en Display

De Samsung Galaxy Watch 6 en de Watch 6 Classic behouden het vertrouwde uiterlijk van hun voorgangers, maar met enkele belangrijke verbeteringen. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, met de reguliere Watch 6 beschikbaar in 40 en 44mm formaten, en de Classic in 43 en 47mm formaten. De schermen zijn respectievelijk 1,31 en 1,47 inch groot, met hoge resolutie amoled-panelen voor een haarscherpe weergave.

Een belangrijke terugkeer in het ontwerp is de fysieke draairing op de Watch 6 Classic, een functie die we eerder zagen bij de Watch 4 Classic. Deze ring maakt het navigeren door menu’s, het aanpassen van het volume en het regelen van de schermhelderheid eenvoudiger en intuïtiever.

Uw Beste Koop - Galaxy Watch 6

Prestaties en Batterijduur

De Watch 6-serie wordt aangedreven door de nieuwe Exynos W930-chipset, die een snellere prestatie belooft dan zijn voorgangers. Beide horloges zijn uitgerust met 2GB RAM en 16GB interne opslagcapaciteit. Ondanks de iets grotere batterijen bieden de Watch 6 en Watch 6 Classic een vergelijkbare batterijduur als hun voorgangers, ongeveer 30 uur bij gemengd gebruik met het always-on display aan, of 40 uur met het uitgeschakeld.

Gezondheids- en Fitnessfuncties

De Samsung Galaxy Watch 6-serie is uitgerust met een reeks handige sensoren, waaronder een Samsung BioActive Sensor, temperatuursensor, accelerometer, barometer, gyrosensor, geomagnetische sensor en lichtsensor. Deze sensoren stellen de horloges in staat om een breed scala aan gezondheids- en fitnessgegevens te meten, waaronder stappen, hartslag en de samenstelling van je lichaam qua water, vet en spiermassa.

Connectiviteit en Software

De Watch 6-serie draait op Wear OS 4, het bekende besturingssysteem van Google, met de One UI 5 Watch-interface van Samsung. Dit stelt gebruikers in staat om duizenden apps te gebruiken en digitale wijzerplaten te downloaden uit de Play Store. Daarnaast is er ook een NFC-chip aan boord voor draadloze betalingen.

Bekijk waar de Galaxy Watch 6 het goedkoopste is

Uw Beste Koop - Galaxy Watch 6
Elektronica

Samsung Galaxy Watch 6: De Nieuwste Generatie Smartwatch

Samsung heeft de nieuwste generatie van haar slimme horloges, de Samsung Galaxy Watch 6 en de Watch 6 Classic, officieel gepresenteerd tijdens het Galaxy Unpacked-evenement. Deze nieuwe generatie smartwatches brengt een aantal opwindende verbeteringen en functies met zich mee die zowel de casual gebruiker als de fitnessliefhebber zullen aanspreken. Inhoudsopgave

Lees verder
Apple Watch SE 2022 vs. Fitbit Sense 2
Elektronica

Het beste sporthorloge: De Apple Watch SE (2022) vs Fitbit Sense 2

Delen Een sporthorloge is een handig hulpmiddel voor sporters en fitnessliefhebbers. Het biedt verschillende voordelen, zoals het bijhouden van je hartslag, het meten van de verbrande calorieën en het monitoren van je slaap. Daarnaast kun je met een sporthorloge vaak ook je sportprestaties bijhouden, zoals je afgelegde afstand en snelheid.

Lees verder
De Apple Watch 7 vs. De Apple Watch 8
Elektronica

De Apple Watch 8 vs Series 7 wat zijn de verschillen?

Woensdag 7 september 2022 heeft Apple weer een nieuwe generatie Apple watches onthuld. Namelijk de Apple Watch 8, de Watch 8 SE en de Watch Ultra. Veel mensen vragen zich af hoe deze verschilt van het vorige model, de serie 7. In deze blogpost zullen we de nieuwe series 8

Lees verder