De Samsung Galaxy Watch 4 vs. Samsung Galaxy Watch 5

Als het op de keuze van een Samsung Galaxy Watch aankomt, zit je misschien vast tussen de Galaxy Watch 4 en de Galaxy Watch 5. Het zijn allebei geweldige smartwatches met tal van functies, maar wat is het verschil tussen deze horloges?

Deel de Samsung Galaxy Watch 4 vs. Samsung Galaxy Watch 5 op:

Samsung Galaxy Watch 4

De Samsung Galaxy Watch 4 is de budgetvriendelijker optie, en hij heeft nog steeds veel te bieden. Hij heeft een 1,2 inch Super AMOLED scherm, en ook functies voor fitnesstracking en ingebouwde GPS. Bovendien is hij compatibel met zowel Android als iOS smartphones.

Wat is er nieuw aan de Samsung Galaxy Watch 5

Zoek je echter iets met meer mogelijkheden, dan is de  Galaxy Watch 5 de juiste keuze. Hij heeft een iets groter 1,4 inch Super AMOLED scherm, en ook een always-on scherm. Bovendien is hij 5ATM waterbestendig, zodat je hem mee kunt nemen wanneer je gaat zwemmen. Hij heeft ook een langere batterijlevensduur dan de Galaxy Watch 4, dus je hoeft je minder zorgen te maken over het vaak opladen. De Galaxy Watch 5 is beschikbaar in zowel LTE als GPS versies.

Welke Samsung Galaxy Watch is nou de beste keuze voor jou?

Het komt allemaal neer op je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Wil je een meer budgetvriendelijke smartwatch met veel mogelijkheden, dan is de Galaxy Watch 4 een prima keuze. Heb je echter een langere batterijduur en meer geavanceerde functies nodig, dan is de Galaxy Watch 5 de betere optie voor jou.

LTE is een draadloze communicatiestandaard die hoge-snelheids gegevensoverdracht mogelijk maakt. LTE staat voor Long Term Evolution, en het is een upgrade van het 3G netwerk. LTE wordt ook wel eens 4G LTE genoemd, omdat het de vierde generatie van mobiele netwerken is.

Gerelateerd