Philips OneBlade (QP 2520/30): De ideale hybride-trimmer

Ben je op zoek naar een trimmer die gemakkelijk is om te gebruiken? Dan is de Philips OneBlade (QP 2520/30) precies wat je nodig hebt. Deze Trimmer is te gebruiken voor alle typen lichaamshaar. Dankzij de verschillende meegeleverde opzetstukken kan je het haar gemakkelijk in verschillende lengtes trimmen. Lees verder om meer te weten te komen over hoe je de Philips OneBlade op de juiste manier kunt gebruiken en waarom dit product een goede keuze kan zijn voor jou.
Deel de ideale hybride-trimmer op:

Philips OneBlade (QP 2520/30)

Beste prijs:

Philips OneBlade Face - Trimmer, scheerapparaat en styler - Geschikt voor alle haarlengtes - 3 Opzetbare stoppelkammen - 45 Minuten gebuikstijd - Nat en droog gebruik - Contour volgend - QP2520/30

Philips OneBlade (QP 220/50)

Beste prijs:

Philips OneBlade Original Blade QP220/50 - Vervangmesjes - 2 stuks

Introductie van de Philips OneBlade (QP 2520/30)

De Philips OneBlade (QP 2520/30) is een innovatieve hybride-trimmer die naast het trimmen van lichaamshaar ook geschikt is voor scheren. Dankzij het ergonomische ontwerp en de draaiende kop biedt de trimmer comfortabel gebruik en een goede grip. Met deze trimmer kun je haar op verschillende lengtes trimmen door middel van meegeleverde opzetstukken, zoals 1, 3 en 5 millimeter. Daarnaast voorkomt de trimmer irritaties omdat hij het haar net boven de huid bijhoudt.

De voordelen en kenmerken van deze trimmer

De Philips OneBlade (QP 2520/30) is een veelzijdige trimmer die ideaal is voor het trimmen van alle soorten lichaamshaar. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, met één druk op de knop beweegt het scheermesje maar liefst 200 keer per minuut heen en weer. Je hoeft niet bang te zijn dat je jezelf snijdt tijdens het scheren, want dankzij zijn speciale design wordt er geen contact gemaakt met je huid terwijl je haar scheert of trimt.

Deze versie van de OneBlade heeft een slank minimalistisch design en weegt 324 gram. Hoewel dit niet zo voelt is dit relatief zwaar voor een trimmer van dit formaat. Het apparaat beschikt over twee knoppen namelijk: een aan/uit knop en een knop om de kop eraf te halen. Hierdoor is het apparaat ook erg simpel in gebruik.

Naast het design heeft Philips over allerlei handig features nagedacht. Zo is deze hybride-trimmer ook waterdicht waardoor je het apparaat gewoon onder de douche kunt gebruiken en losse haren kunt verwijderen door het apparaat onder de kraan af te spoelen.

Als de OneBlade volledig is opgeladen kan je hem voor 45 minuten gebruiken. Daarna is de accu leeg en zul je hem opnieuw op moeten laden. De tijd om de accu volledig op te laden bedraagt 8 uur. Het is dus aan te raden om je OneBlade regelmatig op te laden.

Wat wordt er meegeleverd?

  • De handleiding
  • OneBlade mesje (2 stuks)
  • Opzetkam voor 1 millimeter
  • Opzetkam voor 3 millimeter
  • Opzetkam voor 5 millimeter
  • Oplader

Gerelateerd