De nieuwe Razer viper V2 Pro

Beste prijs:

Razer Viper V2 Pro - Ultra-lichtgewicht draadloze Esports Gaming Mouse (30K DPI optische sensor, draadloze HyperSpeed-technologie, Gen-3 optische muis-switches, 5 DPI-opties) Zwart

De Razer Viper V2 Pro is de nieuwste gamingmuis van Razer. Dit is de opvolger van de succesvolle Viper die in 2019 werd uitgebracht door razer. De Viper V2 heeft een nieuw ontwerp, verbeterde sensoren en meer knoppen dan de originele Viper V1. Daarnaast is de Viper V2 ook lichter en heeft hij een kortere kabel dan zijn voorganger. Laten we eens een kijkje nemen naar wat deze muis te bieden heeft!

Deel de nieuwe Razer viper V2 Pro op:

Nóg lichter en nóg sneller

De Razer Viper serie staat erom bekend dat het erg lichte muis zijn, waardoor je snel kunt bewegen. Met een gewicht van slechts 58g is de nieuwe Razer V2 Pro is 20% lichter dan zijn voorganger. Hierdoor ben je dus nóg wendbaarder en kan je sneller reageren tijdens jouw game-ervaring.

Een nieuwe sensor

De volgende opvallende verbetering is de nieuwe sensor die Razer in de V2 heeft verwerkt. Razer noemt deze sensor de; Focus Pro 30K optische sensor. Razer beweert dat dit de meest precieze sensor is van alle muizen op de markt. Daarnaast heeft deze sensor ook een aantal handige features. Zo kan je bijvoorbeeld instellen hoe ver je de muis op moet tillen voordat een beweging wordt geregistreerd. Dit kan erg handig zijn als je vaak grote bewegingen moet maken met je muis.

Specificaties van de Razer Viper V2 Pro

  • Verbinding draadloos:  Razer™ HyperSpeed 2.4 GHz Wireless
  • Verbinding bedraad:  Speedflex Cable
  • Batterijduur: tot 80 uur
  • Sensitivity (DPI): 30.000
  • Programmeerbare toetsen: 5
  • Toetsen: Optical Mouse Switches Gen-3
  • Gewicht: 58g
  • Beschikbare kleuren: Zwart en wit

Conclusie

Al met al lijkt de Razer Viper V2 Pro in alle opzichten een aanzienlijke verbetering te zijn ten opzichte van zijn voorganger. We zullen moeten afwachten hoe hij het in de praktijk zal doen. Van wat we tot nu toe kunnen zien, lijkt het erop dat Razer weer een succesvolle muis op de markt gezet heeft! Heb jij een product dat je graag terug wilt komen in een review? Laat het ons weten.

Gerelateerd