De beste draadloze gaming muizen in 2021

Deel de beste draadloze gaming muizen in 2021 op:

Tegenwoordig merk je bijna geen verschil meer tussen draadloos gamen en bedraad gamen. Dit is te danken aan de snel groeiende geavanceerde technologieën die gebruikt worden. Deze technologieën zorgen er namelijk voor dat draadloos gamen steeds interessanter wordt omdat je vrijer bent in het bewegen.

Ben jij niet persé op zoek naar een draadloze gaming muis? Bekijk dan de beste gaming muizen in 2021

Doordat draadloze gaming muizen steeds meer in trek zijn, hebben wij de beste draadloze gaming muizen in 2021 op een rijtje gezet.

Razer Viper Ultimate

De Razer Viper Ultimate verdient volgens ons de eerste plaats in de beste draadloze gaming muizen in 2021.

De Razer Viper Ultimate is gemaakt voor snelheid.

 • Optische muis
 • Rechtshandig
 • Ergonomische muis
 • 20.000 DPI
 • Merk: Razer

Draadloos, maar toch snel
Gamers willen natuurlijk een zo snel mogelijke reactie tijd zodat hun bewegingen zo snel mogelijk geregistreerd zullen worden. De Viper Ultimate is zo ontworpen zodat je geen lag zult hebben tussen de beweging van je muis en de beweging op je scherm.

Batterij
De Viper Ultimate gaat zo’n 70 uur mee voordat je hem weer hoeft op te laden. Daarnaast is de muis gemakkelijk op te laden door middel van een USB kabel of een oplaadstation.
 
Verbinding
Deze muis kan je verbinden door middel van de USB ontvanger die je in een USB port stopt.
 
8 Knoppen
Deze muis heeft 8 knoppen die je helemaal naar wens kunt instellen, daarnaast zijn er 5 verschillende profielen die je in kunt stellen. Deze profielen kan je ook helemaal naar wens instellen, je kan er namelijk voor zorgen dat elk profiel een andere DPI en RGB heeft. Als je wilt gaan gamen stel bijvoorbeeld een ander profiel in dan wanneer je gaat werken.

Logitech G502 Lightspeed

Één van de meest geavanceerde draadloze gamingmuis van dit moment die heel snel is met LIGHTSPEED.

De Logitech G502 Lightspeed Wireless is een draadloze muis die speciaal gemaakt is voor een specifieke doelgroep, namelijk de echte gamers. Deze muis is ondanks dat die draadloos is toch zo razendsnel dat je draadloos aan het gamen bent met de snelheid van bedraad gamen. Dit is mogelijk dankzij lightspeed.

 • Optische muis
 • Rechtshandig
 • 16.000 DPI
 • Merk: Logitech
Deze draadloze muis is zo ontworpen dat die ondanks dat die draadloos is nog wel heel licht van gewicht is. Een draadloze muis draagt natuurlijk altijd een batterij bij zich waardoor de muis al snel zwaarder wordt. Deze muis is dus niet zwaar, bij de G502 krijg je zelfs verschillende gewichten waardoor je de muis zwaarder of juist lichter kunt maken.
 
Batterij
Deze muis is op te laden door middel van een micro USB kabel. De batterij zal zo’n 48 uur meegaan met RGB verlichting aan, ben je hier geen fan van kan je dit uitschakelen, dan zal de batterij tot 60 uur meegaan. Na maar liefst 5 minuten opladen ben je al weer klaar om zo’n 2,5 uur te kunnen gamen.
 
Verbinding
Deze muis verbind je met je computer via een ontvanger die je via USB in je computer stopt.
 
11 Knoppen
Deze muis bevat 11 klikbare knoppen waarvan je bijna alle knoppen los in kan stellen via de software van Logitech. hierdoor bepaal jij zelf per knop wat er gebeurd zodra je er op klikt.

Logitech G903 Lightspeed

Haal de beste prestaties uit je game door de HERO 25K sensor met LIGHTSPEED te gebruiken of je nou links of rechtshandig bent.

De volgende draadloze gaming muis is de Logitech G903 Lightspeed, deze muis is voorzien van een HERO 25K-sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat jij het beste uit je games kunt halen op hoge snelheden.

 • Optische muis
 • Rechtshandig & Linkshandig
 • 16.000 DPI
 • Merk: Logitech

De G903  is voor zowel links als rechtshandige gebruikers ontworpen. De G903 is één van de meest geavanceerde draadloze gaming muis van dit moment, hierom zie je de G903 dan ook veel voorbij komen bij E-Sporters. Net als de Logitech G502 maakt deze muis ook gebruik van LIGHTSPEED, dit zorgt ervoor dat deze muis een reactiesnelheid heeft van ongeveer 1ms.

Batterij
Deze muis is op te laden met een micro USB kabel. De Logitech G903 LIGHTSPEED kan je tot wel 140 uur gebruiken op een volle batterij. Dit kan zelfs uitlopen tot 180 wanneer je de RGB verlichting op de muis niet gebruikt.
 
Verbinding
Deze muis verbind je met je computer door middel van een ontvanger die je via USB in je computer stopt.
 
11 Knoppen
Op deze muis vind je 11 knoppen terug waarvan 7 van de 11 knoppen naar wens zijn aan te passen. Zo kan je bijvoorbeeld een knop gebruiken om gemakkelijk tussen verschillende wapens te switchen.

Razer DeathAdder V2 Pro

Één van de meest succesvolle draadloze gaming muis ooit.

Gezien het aantal verkopen van deze muis is dit de meest succesvolle muis van dit moment. De Razer Deathadder is namelijk al meer dan 10.000.000 keer verkocht en kon daardoor niet ontbreken in onze lijst van de beste draadloze gaming muizen in 2021. Deze muis wordt al meerdere jaren gebruikt en blijft altijd even goed door zijn bekende ergonomische vorm. 

 • Optische muis
 • Ergonomische muis
 • Rechtshandig
 • 20.000 DPI
 • Merk: Razer

Deze muis maakt gebruik van RAZER HYPERSPEED, volgens Razer zelf is deze technologie sneller dan welke andere technologie dan ook. Dankzij deze technologie zal je nauwelijks door hebben dat je draadloos aan het gamen bent. De sensor van deze muis ondersteund tot maar liefst 20.000 DPI.

Batterij
De Deathadder kan je met een volle batterij ongeveer 120 uur gebruiken als je de bluetooth functie gebruikt. Gebruik je de muis met de ontvanger dan gaat de muis ongeveer 70 uur mee totdat je deze weer op moet laden. Opladen kan gemakkelijk door middel van een USB kabel.

Verbinding
Bij deze muis heb je twee manieren van verbinden, je kan verbinden door middel van Bluetooth of door middel van de bijgeleverde ontvanger. Niet elke computer heeft natuurlijk Bluetooth en het gebruik van vandaar dat ze een ontvanger bijleveren. 

8 programmeerbare knoppen
Op deze muis zijn 8 knoppen die je per stuk in kan stellen naar wens door middel van de eigen software van Razer.

Corsair Dark Core RGB Pro

Verbindt deze muis op 3 verschillende manier met jouw computer.

Corsair Dark Core RGB Pro is de volgende draadloze muis op deze lijst. Deze muis heeft een reactietijd van zo’n 1ms dankzij de slipstream technologie.

 • Optische muis
 • Rechtshandig
 • 18.000 DPI
 • Merk: Corsair

Wil jij goede grip hebben? Dan is dit misschien wel de muis die je zoekt bij deze muis krijg je namelijk 2 verschillende zijkanten die je kan plaatsen om zo de keuze te maken hoeveel grip jij wilt hebben. Deze muis beschikt over RGB verlichting op verschillende plekken op de muis waardoor hij er stijlvol uitziet. 

Batterij
Deze muis is snel door middel van een USB-C kabel.

Verbinding
De Corsair Dark Core RGB Pro kan je verbinden door middel van de connector, via bluetooth of via de bijgeleverde kabel.

8 programmeerbare knoppen
Op deze muis vind je 8 verschillende knoppen waarmee je de muis helemaal naar wens kunt instellen. 

Logitech G PRO

Deze muis is ontworpen voor de E-Sporter.

Als E-Sporter is snelheid natuurlijk erg belangrijk. En daar hebben ze met deze muis wel rekening mee gehouden. Zo behaal je met de HERO 25K sensor tot wel 25.600 DPI.

 • Optische muis
 • Rechtshandig
 • 25.600 DPI
 • Merk: Logitech

Ook deze draadloze gaming muis maakt zoals de andere Logitech gaming muizen gebruik van de LIGHTSPEED technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je kan gamen met een reactiesnelheid van ongeveer 1ms. Deze muis heeft een gewicht van maar 80 gram en omdat de muis zo licht is ben je dus nog sneller.

Batterij
De batterij van de Logitech G PRO gaat ongeveer 48 uur mee wanneer de batterij volledig is opgeladen. Wanneer je de verlichting op de muis uit hebt staan dan zal de batterij ongeveer 60 uur meegaan. Is de batterij (bijna) leeg? Laad de muis dan op via de USB kabel.

Verbinding
De muis is met je computer te verbinden via de connector die je bij de muis krijgt.

4-8 programmeerbare knoppen
Deze muis heeft de mogelijkheid om knoppen van de muis te verwijderen. Op deze manier kan je dus zelf bepalen hoeveel programmeerbare knoppen je op jouw muis wilt hebben. De knoppen stel je gemakkelijk in via de software van Logitech.

Gerelateerd