De beste gaming headsets onder de €50 in 2021

Deel dit bericht op:

Ben jij op zoek naar een goedkope gaming headset? Dan zit je hier goed. Wij hebben de 3 beste goedkope gaming headsets voor jou op een rijtje gezet.

Maak het budget je niet heel veel uit? Wij hebben ook de beste gaming headsets in 2021 voor jou op een rij gezet. Of wil jij liever draadloos gamen bekijk dan de beste draadloze gaming headsets in 2021.

  1. JBL Quantum 100
  2.  Logitech G332
  3.  HyperX Cloud Stinger

JBL Quantum 100 over-ear gaming headset

De Quantum 100 heeft goede specificaties en is scherp geprijsd.

Beste prijs:

JBL Quantum 100, bedrade over-ear gaming headset met afneembare microfoon, compatibel met pc en spelcomputers, in zwart

Te gebruiken voor: Playstation 4, Playstation 5, Xbox 360, Xbox one, Xbox series S, Xbox series X, Nintendo Switch, Windows, IOS en Android.

De JBL Quantum 100 gaming headset is momenteel verkrijgbaar rond de €40. De Quantum 100 heeft goede specificaties en is scherp geprijsd. Dankzij de 3,5 mm audioaansluiting en de afneembare microfoon kan je deze headset ook gebruiken als koptelefoon.  Daarnaast is de Quantum 100 compatible met alle gaming platformen, zowel console als PC.

Dankzij het lichte gewicht van de headset en de lederen (over ear) oorschelpen met memory foam is de Quantum 100 erg comfortabel en voel je hem bijna niet op je hoofd zitten, ook niet tijdens langere game sessies.

Kortom, wij zijn erg te spreken over deze headset, met name de prijs kwaliteit verhouding. We raden de JBL Quantum 100 daarom ook zeker aan. Via de onderstaande knop kunt u de headset bekijken bij Bol.com.

Logitech G332 All-round over-ear gaming headset

Beste prijs:

Logitech G332 Gaming Headset, 50mm audio drivers, roterende kunstleren oorkussens, 3.5mm audio jack, flip-to-mute microfoon, lichtgewicht, PC/Mac/Xbox One/PS4/Nintendo SWitch - Zwart/rood

Te gebruiken voor: Playstation 4, Playstation 5, Xbox 360, Xbox one, Xbox series S, Xbox series X, Nintendo Switch, Windows, IOS en Android.

De Logitech G332 is verkrijgbaar voor €49. De G332 is een echte all-round headset met een aantal erg handige features. Denk hierbij aan de flip-to-mute functie, als de microfoon omhoog staat, staat hij op mute, staat de microfoon naar beneden dan ben je weer goed te verstaan door je teamgenoten.

De 50 mm grote oorschelpen sluiten stevig aan op de oren waardoor deze headset ook comfortabel is voor langere game sessies.

Het uiterlijk van de G332 is erg rustig en ziet er serieus uit, vooral voor mensen die niet van RGB houden en een wat minimalistische uitziende headset willen.

Deze all-round headset bevalt ons zeker, de headset blinkt nergens echt in uit maar voldoet zeker aan de verwachtingen die meekomen met een headset van €49. Via de onderstaande knop kan je de headset bekijken bij Bol.com.

HyperX Cloud Stinger All-round over-ear gaming headset

De HyperX Cloud Stinger is net als de Logitech G332 een echte all-round headset.

Te gebruiken voor: Playstation 4, Playstation 5, Xbox 360, Xbox one, Xbox series S, Xbox series X, Nintendo Switch, Windows, IOS en Android.

De HyperX Cloud Stinger is net als de Logitech G332 een echte all-round headset. De Cloud Stinger heeft een erg futuristisch design en beschikt ook over allerlei handige features.

De Cloud Stinger beschikt (net als de Logitech G332) over het flip-to-mute systeem wat ervoor zorgt dat als de microfoon omhoog staat, deze op mute staan en als de microfoon naar voren gericht staat je goed te horen bent door je teamgenoten. Verder zit er een volume regelingsknop op de oorschelp van de headset, hierdoor kan je altijd gemakkelijk het volumeniveau aanpassen.

Dankzij de draaibare over-ear oorschelpen heeft de headset een goede pasvorm en is deze comfortabel voor zowel korte als langere gamesessies.

Wij zijn erg te spreken over deze all-round headset en bevelen deze dan ook zeker aan. Via de onderstaande knop kunt u de headset bekijken bij Bol.com.