De beste dashcams in 2022

Vaak hoor je mensen zeggen; “wat moet ik nou met een dashcam?”. Het antwoord hierop is heel simpel. Je kunt je ritten er mee opnemen, natuurlijk! Dashcams zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat steeds meer mensen de voordelen van een dashcam in gaan zien. Niet alleen kunnen ze beelden leveren in het geval van een ongeluk, maar ze kunnen ook worden gebruikt om unieke en interessante momenten vast te leggen tijdens het rijden. Als je op zoek bent naar een dashcam van hoge kwaliteit om kwalitatieve beelden te maken, zoek dan niet verder! In deze blogpost bespreken we namelijk enkele van de beste dashcams van 2022. Zo kijken we naar de specificaties van de AZDome m10 Pro, de Kenwood DRV-A601W, de Qvia AR790 en de Xiaomi 70 Mai.

Deel dit bericht op:

AZDome m10 pro 4K

De AZDome m10 pro 4K is één van de beste dashcams op de markt, en dat is niet voor niets. Het toestel neemt op in verbluffend heldere 4096 x 23040 resolutie bij 30 beelden per seconde. Dit betekent dat je nooit een moment mist tijdens het rijden, hoe snel je ook gaat!

Beste prijs:

AZDome M10 Pro 4K Touch dashcam voor auto - Wifi - GPS - Auto parkeerstand

De Functies

Behalve de uitstekende beeldkwaliteit komt de AZDome m10 Pro ook met een aantal functies die het nog aantrekkelijker maken. Het toestel heeft bijvoorbeeld ingebouwde wifi en GPS, zodat je gemakkelijk beelden naar je computer of telefoon kunt overbrengen. Als je je zorgen maakt over te weinig opslagruimte, dat is niet nodig! De AZDome m10 Pro wordt geleverd met een indrukwekkende 64 GB aan interne opslag waardoor je veel beeldmateriaal op kunt slaan. 

Kenwood DRV-A601W

De Kenwood DRV-A601W is een andere uitstekende dashcam optie. Dit toestel neemt op in full HD 1920 x 1080 resolutie met 30 beelden per seconde. Je kunt er dus zeker van zijn dat je al je beelden soepel en in detail kunt terug kijken.

Beste prijs:

Kenwood DRV-A601W - 16GB 4K DashCam met geïntegreerde 3.0" LCD, Wireless Link, GPS & G-sensor - RearCam-input

De Functies

De Kenwood DRV-A601W wordt ook geleverd met een aantal functies die zeker in de smaak vallen bij chauffeurs. Het toestel heeft ook ingebouwde Wi-Fi en GPS, hierdoor kan je gemakkelijk beelden naar je computer of telefoon kunt overbrengen. Als je je zorgen maakt dat je niet genoeg opslagruimte hebt, ook bij deze Kenwood is dat niet nodig! De Kenwood DRV-A601W wordt geleverd met een indrukwekkende 64 GB aan interne opslagruimte.

Qvia AR790

De Qvia AR790 is een andere goede optie voor bestuurders die een dashcam van hoge kwaliteit zoeken. Dit toestel neemt op in full HD 1920 x 1080 resolutie met 30 beelden per seconde waardoor je er zeker van kunt zijn dat al je opnamen in prachtig detail worden vastgelegd.

Beste prijs:

Qvia Dashcam voor auto AR790 1CH 16gb Wifi - GPS

De functies

De Qvia AR790 wordt ook geleverd met een aantal functies die bestuurders zeker zullen bevallen. Het toestel heeft ook ingebouwde Wi-Fi en GPS, zodat je gemakkelijk beelden naar je computer of telefoon kunt overbrengen. Net als de hierboven benoemde camera’s wordt ook deze geleverd met een indrukwekkende 64 GB aan interne opslagruimte.

Xiaomi 70 Mai

De Xiaomi 70 Mai is een andere uitstekende keuze voor bestuurders die een dashcam van hoge kwaliteit zoeken. Dit toestel neemt op in full HD 1920 x 1080 resolutie met 30 beelden per seconde. Je kunt er dus zeker van zijn dat al je opnamen in prachtig detail worden vastgelegd.

Beste prijs:

Xiaomi 70 Mai 1S Wifi FullHD dashcam voor auto

De functies

Behalve zijn uitstekende beeldkwaliteit is de Xiaomi 70 Mai komt ook met een aantal functies die het toestel nog aantrekkelijker maken. Het toestel heeft ook ingebouwde Wi-Fi en GPS, zodat je gemakkelijk beelden naar je computer of telefoon kunt overbrengen. En als je je zorgen maakt dat je niet genoeg opslagruimte hebt, wees dat niet! De Xiaomi 70 Mai wordt net als de andere drie van onze favoriete dashcams geleverd met een indrukwekkende 64 GB aan interne opslagruimte .

Conclusie

Zo, daar heb je het! Dit zijn maar een paar van de beste dashcams van 2022. Met een van deze toestellen kun je er zeker van zijn dat je nooit meer een moment mist tijdens het rijden. Dus waar wacht je nog op? Ga erop uit en zoek de perfecte dashcam die bij jou past! Bedankt voor het lezen!