Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Inhoudsopgave

Wil je snel weten waar je de goedkoopste Samsung Galaxy Buds Live kunt aanschaffen?
Navigeer dan door naar:
 

Deel de goedkoopste Samsung Galaxy Buds Live op:

Goedkoopste Samsung Galaxy Buds Live per kleur

Zwart

Beste prijs:

Samsung Galaxy Buds Live - Noise Cancelling - Zwart

Alle prijzen

De goedkoopste Galaxy Buds Live

Op zoek naar een goede deal voor Galaxy Buds? Zoek niet verder! Samsung heeft diverse soort in de Galaxy Buds reeks. In deze post bespreken we de goedkoopste Galaxy Buds live. Wij hebben per kleur de beste actuele prijzen voor je uitgezocht. Hierdoor weet je dat je niet té veel betaald.  

De batterijduur van de Galaxy Buds Live

De batterijduur van de live variant is niet zo geweldig als de Galaxy Buds+, maar ze zijn nog steeds een goede keus als je een goedkopere optie zoekt. De batterij van de Live variant gaat namelijk tot 6 uur mee. De bijgeleverde oplaadcase verlengt deze batterijduur naar 21 uur. Zijn ze toch leeg? Na 5 minuten opladen kan je weer een uur genieten van je favoriete nummers.

De Active ruis onderdrukkende functie

De actieve ruis onderdrukkingsfunctie van de Galaxy Buds Live is een geweldige toevoeging aan een al geweldig product. De Galaxy Buds Live hebben een zogeheten UL-certificaat ontvangen. Dit certificaat hebben ze gekregen omdat ze tot 97% van het geluid onderdrukken in lagere frequenties.

Samsung’s slimme assistent Bixby

De Galaxy Buds Live worden geleverd met Samsung’s eigen virtuele assistent Bixby. Met deze assistent kun je dingen doen zoals een nummer doorspoelen, de weg vragen en zelfs telefoongesprekken voeren. Het enige wat je hoeft te doen is “Hi Bixby” te zeggen, gevolgd door je commando.

Het design en de beschikbare kleuren

Het ontwerp van de Galaxy Buds Live is heel strak en minimalistisch. Dit maakt ze een prima optie als je  oordoppen zoekt die niet te veel opvallen. De oortjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren namelijk zwart, wit en brons. Bovenaan de pagina hebben wij de goedkoopste Galaxy Buds Live per kleur voor je opgezocht. Hierdoor weet je dat je niet teveel geld betaald.

Galaxy Buds Plus, Pro & 2

Op zoek naar een nieuwere of een oudere versie dan de Galaxy Buds Live? Bekijk dan de Galaxy Buds Plus, de Galaxy Buds Pro of de Galaxy Buds 2.

Klik door naar de: