Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

De goedkoopste Apple AirPods Pro

Uw beste prijs

Inhoudsopgave

Apple AirPods Pro

De AirPods Pro zijn momenteel de beste oortjes die Apple heeft uitgebracht. Deze Oortjes zijn ontworpen om een betere luisterervaring te bieden, met ruisonderdrukking en transparantie modus. Ze hebben ook een ontwerp dat ze comfortabeler maakt om te dragen voor langere periodes. In dit artikel zullen we je alle informatie geven die je nodig hebt als je opzoek bent naar de AirPods pro. Daarnaast zullen we ja de actuele prijzen laten zien zodat je weet waar je de goedkoopste AirPods Pro kunt halen.

De ruisonderdrukking functie

De AirPods pro hebben een veel betere ruisonderdrukking dan de standaard AirPods. Hierdoor kunnen ze In feite het geluidsniveau vanuit je omgeving met wel 20db verminderen. Dit is geweldig voor omgevingen waar je je op je geluid moet concentreren, zoals in een vergadering of in een vliegtuig. Ze hebben ook een transparantie-stand, die wat extern geluid doorlaat zodat je niet helemaal van je omgeving afgesloten bent.

De transparantie modus

De transparantie-stand is een nieuwe functie die de AirPods pro hebben. Deze stand laat wat extern geluid door, zodat je niet helemaal afgesloten bent van je omgeving. Dit kan geweldig zijn als je je bewust moet zijn van je omgeving, zoals wanneer je door een drukke straat loopt. Het maakt het ook gemakkelijker om mensen te horen als je aan het praten bent.

De Accuduur van de AirPods pro

De AirPods pro hebben een vrij lange batterijlevensduur. Ze gaan tot vijf uur mee op een enkele lading, wat ongeveer een uur meer is dan de standaard AirPods. Dit is geweldig voor mensen die de oortjes voor langere tijd nodig hebben, zoals tijdens een vlucht of een werkvergadering. De accuduur inclusief case bedraagt 24 uur.

De verschillende pasvormen van de AirPods pro

De AirPods pro worden geleverd met drie verschillende maten oordopjes. Dat is geweldig, want zo is de kans groter dat je een maat vindt die comfortabel in je oren past. Het is ook handig als je je hoofdtelefoon met iemand anders deelt, want die kan een andere maat gebruiken dan jij.

AirPods 2 & AirPods 3

Behalve de AirPods Pro zijn de Airpods 2 & 3 eerder al verschenen.

Klik door naar de:

AirPods 3 Review: De Perfecte Mix van Stijl, Geluidskwaliteit en Noise Cancelling
Beeld & geluid

AirPods 3: De ultieme draadloze oordopjes

In deze review nemen we een diepgaande kijk op de AirPods 3, Apple’s draadloze oortjes die de lat hoger leggen voor geluidskwaliteit, gebruiksgemak en geavanceerde noise cancelling-technologie. Lees verder terwijl we de AirPods 3 onder de loep nemen en ontdekken of ze echt de ultieme audio-ervaring bieden.Deel op: Inhoudsopgave Design

Lees verder
Uw Beste Koop - Apple AirPods Pro 2 review
Beeld & geluid

Apple Airpods Pro 2: De beste AirPods tot nu toe!

Of je nu muziek wilt luisteren, telefoongesprekken wilt voeren of je volledig wilt focussen tijdens het sporten, de Apple AirPods Pro 2 bieden de ultieme draadloze luisterervaring met buitengewone geluidsweergave en veelzijdige functies. Ontdek de belangrijkste specificaties en zie waar de Airpods Pro 2 momenteel het goedkoopste zijn. Deel op:

Lees verder
De Beste Draadloze Oordopjes: Apple AirPods Pro (2e generatie) vs. Sony WF-1000XM4
Beeld & geluid

Vergelijking: Apple AirPods Pro 2 vs. Sony WF-1000XM4

Ben je op zoek naar hoogwaardige draadloze oordopjes met geavanceerde functies en uitstekende geluidskwaliteit? Dan ben je vast bekend met de Apple AirPods Pro (2e generatie) en de Sony WF-1000XM4. Deze twee modellen behoren tot de top in de wereld van draadloze oordopjes en zijn veelbesproken in de tech media.

Lees verder