Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

De goedkoopste Apple AirPods 3

Uw beste prijs

Inhoudsopgave

Apple AirPods 3

Vandaag bespreken we de nieuwste oortjes van Apple. Namelijk de Apple AirPods 3. In de tabel hierboven zie je waar je de goedkoopste Apple Airpods 3 momenteel kunt kopen. De oortjes worden geleverd met een draadloze oplader, ruisonderdrukkende functies en een vernieuwd ontwerp. Deze oortjes zijn perfect voor mensen die bijvoorbeeld muziek willen luisteren zonder enige afleiding. Ben je op zoek naar oordoppen die je luisterervaring nog beter zullen maken? Dan moet je zeker de nieuwe AirPods 3 bekijken!

De batterijduur van de AirPods 3

De batterij van de AirPods 3 gaan bijzonder lang mee. Twee uur langer dan bijvoorbeeld de AirPods 2. Met deze AirPods kan je namelijk tot wel 6 uur genieten van je favoriete muziek. Met de bijgeleverde case kan je in totaal tot wel 30 uur muziek luisteren. Hierna zal je de oortjes weer moeten opladen. Zijn je oortjes daarna toch leeg? Nadat je de oortjes 5 minuten hebt opgeladen kan je weer 30 minuten genieten van je favoriete nummers. Het opladen van de oortjes kan draadloos. Daarnaast kunnen ze ook opgeladen worden met een Qi-compatibele oplader.

De Adaptieve EQ functie

De Adaptieve EQ functie is een nieuwe functie die aan de AirPods is toegevoegd. Deze functie past het geluid van je muziek zo waardoor je altijd perfect geluid hebt. De Adaptieve EQ maakt een egalisatiecurve voor elk oor. Hierdoor krijg je de best mogelijke luisterervaring.

Ruisonderdrukking

De ruisonderdrukking functie van de AirPods 3 is perfect voor mensen die zich op hun muziek willen concentreren. De oordopjes blokkeren omgevingsgeluid, zodat je je muziek duidelijk kunt horen. Deze eigenschap is perfect voor als je bijvoorbeeld probeert te studeren of te werken in een lawaaierige omgeving.

Zweet en waterbestendig

De AirPods zijn ook zweet- en waterbestendig. Hierdoor kun je ze gewoon gebruiken als je aan het sporten bent. Ook kun je zorgeloos de oortjes in je oor houden als het begint te regenen tijdens het hardlopen of andere buitenactiviteit. 

Conclusie

Nu je meer weet over de nieuwste generatie AirPods. Bekijk de tabel hierboven om erachter te komen waar de goedkoopste AirPods 3 te koop zijn.

AirPods 2 & AirPods Pro

Op zoek naar een nieuwere of een oudere versie dan de Apple Airpods 3? Bekijk dan de Apple Airpods 2 of de Apple Airpods Pro.

Klik door naar de:

AirPods 3 Review: De Perfecte Mix van Stijl, Geluidskwaliteit en Noise Cancelling
Beeld & geluid

AirPods 3: De ultieme draadloze oordopjes

In deze review nemen we een diepgaande kijk op de AirPods 3, Apple’s draadloze oortjes die de lat hoger leggen voor geluidskwaliteit, gebruiksgemak en geavanceerde noise cancelling-technologie. Lees verder terwijl we de AirPods 3 onder de loep nemen en ontdekken of ze echt de ultieme audio-ervaring bieden.Deel op: Inhoudsopgave Design

Lees verder
Uw Beste Koop - Apple AirPods Pro 2 review
Beeld & geluid

Apple Airpods Pro 2: De beste AirPods tot nu toe!

Of je nu muziek wilt luisteren, telefoongesprekken wilt voeren of je volledig wilt focussen tijdens het sporten, de Apple AirPods Pro 2 bieden de ultieme draadloze luisterervaring met buitengewone geluidsweergave en veelzijdige functies. Ontdek de belangrijkste specificaties en zie waar de Airpods Pro 2 momenteel het goedkoopste zijn. Deel op:

Lees verder
De Beste Draadloze Oordopjes: Apple AirPods Pro (2e generatie) vs. Sony WF-1000XM4
Beeld & geluid

Vergelijking: Apple AirPods Pro 2 vs. Sony WF-1000XM4

Ben je op zoek naar hoogwaardige draadloze oordopjes met geavanceerde functies en uitstekende geluidskwaliteit? Dan ben je vast bekend met de Apple AirPods Pro (2e generatie) en de Sony WF-1000XM4. Deze twee modellen behoren tot de top in de wereld van draadloze oordopjes en zijn veelbesproken in de tech media.

Lees verder