Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

De goedkoopste Apple AirPods 2

Uw beste prijs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inhoudsopgave

Apple AirPods 2

Vandaag bespreken we de de razend populaire Apple AirPods 2 In de tabel hierboven zie je waar je de goedkoopste Apple Airpods 2 momenteel kunt kopen. De oortjes worden standaard geleverd met een oplaadcase. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een draadloos oplaadbare oplaadcase. Als je op zoek bent naar draadloze oortjes die je luisterervaring nog beter zullen maken? Dan moet je zeker de nieuwe AirPods 2 overwegen!

De batterijduur van de AirPods 2

De batterij van de AirPods 2 gaat ongeveer vier à vijf uur mee. Met de bijegeleverde oplaadcase krijg je tot 24 uur luistertijd. Hierdoor kan je de AirPods langdurig gebruiken. Zijn de oortjes uiteindelijk toch leeg gegaan? Wanneer je de oortjes 15 minuten aan de lader legt, kan je weer 15 minuten volop genieten van je muziek.

De geluidskwaliteit van de AirPods 2

De geluidskwaliteit van de oortjes is echt goed. Ze geven geweldige lage en hoge tonen. Dit maakt ze perfect om naar muziek te luisteren, films te kijken of spelletjes te spelen.

De mogelijkheden met Siri

Één van de grote voordelen van de AirPods is dat je ze met je stem kunt bedienen. Zo hoef je niet telkens je telefoon uit je zak te halen als je een liedje wilt veranderen of een telefoontje wilt plegen. Je kunt Siri gebruiken voor allerlei dingen, zoals het volume harder zetten, een telefoongesprek te voeren of van nummer te veranderen.

AirPods Pro & AirPods 3

De Apple Airpods 2 zijn niet de nieuwste door Apple uitgebrachte oortjes. Na de release van de AirPods 2 kwamen nog de Airpods Pro en de AirPods 3. Hier hebben wij ook een bericht over gepost met informatie en actuele prijzen. 

Klik door naar de:

AirPods 3 Review: De Perfecte Mix van Stijl, Geluidskwaliteit en Noise Cancelling
Beeld & geluid

AirPods 3: De ultieme draadloze oordopjes

In deze review nemen we een diepgaande kijk op de AirPods 3, Apple’s draadloze oortjes die de lat hoger leggen voor geluidskwaliteit, gebruiksgemak en geavanceerde noise cancelling-technologie. Lees verder terwijl we de AirPods 3 onder de loep nemen en ontdekken of ze echt de ultieme audio-ervaring bieden.Deel op: Inhoudsopgave Design

Lees verder
Uw Beste Koop - Apple AirPods Pro 2 review
Beeld & geluid

Apple Airpods Pro 2: De beste AirPods tot nu toe!

Of je nu muziek wilt luisteren, telefoongesprekken wilt voeren of je volledig wilt focussen tijdens het sporten, de Apple AirPods Pro 2 bieden de ultieme draadloze luisterervaring met buitengewone geluidsweergave en veelzijdige functies. Ontdek de belangrijkste specificaties en zie waar de Airpods Pro 2 momenteel het goedkoopste zijn. Deel op:

Lees verder
De Beste Draadloze Oordopjes: Apple AirPods Pro (2e generatie) vs. Sony WF-1000XM4
Beeld & geluid

Vergelijking: Apple AirPods Pro 2 vs. Sony WF-1000XM4

Ben je op zoek naar hoogwaardige draadloze oordopjes met geavanceerde functies en uitstekende geluidskwaliteit? Dan ben je vast bekend met de Apple AirPods Pro (2e generatie) en de Sony WF-1000XM4. Deze twee modellen behoren tot de top in de wereld van draadloze oordopjes en zijn veelbesproken in de tech media.

Lees verder