Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Deel dit bericht op:

Wat is het beste computer toetsenbord in 2021? Wij hebben de verschillende beste toetsenborden op een rij gezet. We hebben gekeken naar verschillende soorten toetsenborden, zo hebben we gekeken naar ergonomische toetsenborden en toetsenborden voor een Mac of voor een Windows PC.

Voor verschillende werkzaamheden zijn er dan ook verschillende toetsenborden, zo kan het zijn dat je een baan hebt waarbij je veel moet typen, dan is een ergonomisch toetsenbord misschien wel het beste voor jou. Toch op zoek naar een gaming toetsenbord? Bekijk dan de beste gaming toetsenborden in 2021.

Logitech MX Keys

Het eerste toetsenbord in deze lijst is de Logitech MX Keys. Dit is volgens ons op dit moment de beste koop.

De logitech MX Keys is een toetsenbord ontworpen voor comfort. Dit is gerealiseerd doormiddel van de lichtgevende toetsen die je wel voelt, maar niet hoort.

Draadloos toetsenbord
De Logitech MX Keys is een draadloos toetsenbord en is te gebruiken via Bluetooth of via een USB-ontvanger. Met de Bluetooth functie is het mogelijk om tot wel 3 apparaten tegelijk te verbinden, hierdoor kan je gemakkelijk tussen de 3 apparaten switchen door middel van de switch knop op het toetsenbord. Heeft jouw computer of laptop geen Bluetooth? Gebruik dan de USB-ontvanger die je in de computer of laptop stopt.

Besturingssystemen
Dit toetsenbord werkt met Windows, macOS, Linux, IOS en Android-besturingssystemen.

Slimme verlichting
Dit toetsenbord beschikt over sensoren die de handen detecteren, hierdoor wordt ook de verlichting aangepast. Wanneer het toetsenbord in gebruik is dan zullen de toetsen verlicht worden, maar wanneer er geen gebruik van het toetsenbord zal de verlichting langzaam uit gaan om de batterij te sparen. Daarnaast detecteert het toetsenbord de hoeveelheid licht in de omgeving en pas hierop ook de verlichting aan.

Batterij
De Logitech MX Keys beschikt over een batterij die ongeveer 10 dagen meegaat. Wanneer je de verlichting uitschakelt zal de batterij tot wel 5 maanden meegaan voordat deze weer opgeladen moet worden. De batterij is gemakkelijk op te laden door middel van een USB-C kabel.

Logitech Craft

Het volgende toetsenbord in onze lijst is de Logitech Craft. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor de creatieveling.

De Logitech Craft is een toetsenbord die zo gemaakt is dat je als creatieveling goed uit de voeten kunt komen. Dit toetsenbord is voorzien van een draaiknop waarmee je veel kunt doen in verschillende programma’s. Deze knop heeft in verschillende apps zijn verschillende functies die te bedienen zijn doormiddel van draaien, tikken of aanraken.

Toetsen
De toetsen van het toetsenbord zijn zo ontwerpen dat ze goed reageren op de toets aanslag en dat je zo weinig mogelijk geluid hoort tijdens het typen.

Draadloos toetsenbord
De Logitech Craft is een draadloos toetsenbord en is te gebruiken via Bluetooth of via een USB-ontvanger. 

Besturingssystemen
Dit toetsenbord werkt met Windows en macOS.

Slimme verlichting
Ook dit toetsenbord is voorzien van slimme verlichting. De verlichting past zich automatisch aan door te kijken naar hoe licht het is in de kamer en of het toetsenbord gebruik wordt.

Batterij
De status van de batterij is op het toetsenbord terug te zien, dit wordt aangegeven doormiddel van een lampje. Als de batterij leeg is kan je deze gemakkelijk op laden met een USB-C kabel.

Microsoft Sculpt Ergonomic

Ben jij op zoek naar een ergonomisch toetsenbord? Dan is de Microsoft Sculpt Ergonomic de beste koop volgens ons op dit moment.

Beste prijs:

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard for Business EU lay-out

Microsoft Sculpt Ergonomic is een ergonomisch toetsenbord. Dit ziet er misschien een beetje apart uit, maar deze vorm zorgt juist voor comfort. De vorm van het toetsenbord zorgt voor een goede houding van hand en arm. Dit voorkomt pijn of letsel wanneer je veel gebruik maakt van een toetsenbord. Het gebruik van computers en dus ook toetsenborden wordt steeds intensiever, of je nu op kantoor zit of op school. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor mensen die erg veel typen op een dag. Dit ergonomische toetsenbord biedt ideale comfort dat stress, belasting en ongemak voorkomt

Draadloos toetsenbord
De Microsoft Sculpt Ergonomic is draadloos en  kan je aansluiten met de meegeleverde USB-ontvanger. Stop de USB-ontvanger in je computer of laptop en je kunt het toetsenbord gebruiken.

Besturingssystemen
Dit toetsenbord werkt alleen met Windows.

Batterij
de Microsoft Sculpt Ergonomic werkt op batterijen. Hierdoor is dit toetsenbord niet oplaadbaar, maar moeten de batterijen vervangen worden wanneer deze leeg zijn. Dit toetsenbord werkt op 1 AA batterij.

Let op
Wat belangrijk is om te weten bij dit toetsenbord is dat het numeriek toetsenbord een apart toetsenbord is. Dus Wanneer je dit toetsenbord aanschaft krijg je er een los numeriek toetsenbord toetsenbord bij. Het numeriek toetsenbord werkt ook weer op een eigen batterij.

Logitech K800

Het volgende toetsenbord op deze lijst is de draadloze Logitech K800.

Dit toetsenbord is voorzien van het PerfectStroke-toetsensysteem wat ervoor zorgt dat dit toetsenbord stil, vloeiend en comfortabel is.

Draadloos toetsenbord
Gebruik de Unifying-ontvanger om dit toetsenbord aan te sluiten. Met de Unifying-ontvanger kan je met de software wel 6 apparaten tegelijk hangen aan één USB-ontvanger.

Besturingssystemen
Dit toetsenbord werkt op Windows, MacOS en op linux apparaten.

Slimme aanpasbare verlichting
Geniet van de slimme aanpasbare verlichting op dit toetsenbord. De sensoren op het toetsenbord zien hoe ver jouw handen van het toetsenbord verwijderd zijn en passen hier de verlichting op aan. Ook past de verlichting zich automatisch aan, aan de ruimte. Zit jij in een donkere kamer? Dan zal dit toetsenbord zich goed verlichten.

Batterij
Laad de batterij van dit apparaat makkelijk op met een Micro-USB kabel. De batterij gaat ongeveer 10 dagen mee als deze volledig opgeladen is.

Apple Magic Keyboard

Het laatste toetsenbord op deze lijst is de Apple Magic Keyboard. Dit toetsenbord is verkrijgbaar in 2 varianten. Namelijk één zonder numeriek toetsenblok en één met numeriek toetsenbord. Dit toetsenbord maakt gebruik van het schaarmechanisme, dit zorgt ervoor dat de toetsen stabiel zijn en dat de toets goed reageert wanneer deze wordt ingedrukt.

Draadloos toetsenbord
Dit toetsenbord is draadloos en aan te sluiten met Bluetooth. Sluit het toetsenbord gemakkelijk met jouw apparaten aan. Je hoeft alleen maar het toetsenbord te verbinden met de Lightning-naar-USB-kabel en jouw apparaat is gelijk via Bluetooth gekoppeld.

Besturingssystemen
Dit toetsenbord werkt alleen met MacOS.

Batterij
Dit toetsenbord beschikt over een batterij die ongeveer een maand meegaat voordat je het toetsenbord weer hoeft op te laden. Het toetsenbord is gemakkelijk op te laden met een Lightning-naar-USB-kabel.

Gerelateerd