De beste MagSafe accessoires voor je iPhone

Deel De beste MagSafe accessoires voor je iPhone op:
Ben je op zoek naar de beste MagSafe accessoires voor je iPhone ? De nieuwe Apple iPhone 14 is net als de iPhone 13 en 13 ook uitgerust met de revolutionaire MagSafe technologie. MagSafe is een technologie die gebruik maakt van magneten. In de iPhone zit een magneet verwerkt waardoor accessoires magnetisch vast kunt klikken aan je telefoon. Met deze accessoires kun je jouw telefoon personaliseren en verbeteren. Van draadloze opladers tot hoesjes en andere handige gadgets – er zijn tal van opties beschikbaar om jouw ervaring met je iPhone te verbeteren. Om je te helpen om de beste MagSafe-accessoires voor jouw iPhone te vinden, hebben we hieronder een lijst samengesteld van onze favoriete accessoires die je kunt kopen. Lees snel verder en kom erachter wat MagSafe écht is en welke accessoires het beste zijn voor jouw iPhone.

Hoe werkt MagSafe?

MagSafe is een technologie die gebruik maakt van magneten. Het is ontworpen om de iPhone veilig aan te sluiten op accessoires, zodat er geen losse kabels of verbindingen meer nodig zijn. De technologie maakt gebruik van kleine magneten in de iPhone die een stevige verbinding maken met MagSafe-accessoires.

Er zijn tal van verschillende soorten accessoires waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar een MagSafe-accessoire voor je iPhone. Deze zullen we allemaal behandelen in dit artikel. Daarnaast zullen we ook delenw at onze favoriete MagSafe producten zijn.

MagSafe hoesjes voor je iPhone

Een MagSafe hoesje voor je iPhone heeft veel voordelen. Ten eerste zorgt het voor extra bescherming tegen stoten en krassen. Door de magnetische verbinding is het handig en gemakkelijk om het hoesje vast te klikken aan je telefoon. Het vergt geen extra moeite om het hoesje vast te zetten. Hieronder vind je onze favoriete MagSafe hoesjes voor de iPhone serie 14, 13 en 12:

Draadloze Mag Safe opladers

MagSafe draadloze opladers zijn de perfecte manier om je iPhone snel en gemakkelijk op te laden. Dankzij de MagSafe technologie klik je de oplader gemakkelijk vast aan de achterkant van je iPhone. Daarnaast zorgt deze technolgie ervoor dat je iPhone ander half keer zo snel oplaad in vergelijking tot een reguliere draadloze oplader. Handig om te weten is dat dit extra snelle opladen alleen werkt als de snellader door Apple is gecertificeerd. Hieronder vind je onze favoriete MagSafe opladers voor verschillende iPhone:

MagSafe kaarthouders

MagSafe kaarthouders zijn een handig accessoire voor je iPhone. Ze zijn ontworpen om veilig je creditcard, betaalkaart of OV-kaart aan je telefoon te bevestigen. Dit komt door de magnetische verbinding die is gemaakt in je iPhone. Hierdoor kun je gemakkelijk betalen met je telefoon en hoef je geen losse kaarten meer bij je te dragen. Hieronder vind je onze favoriete MagSafe kaarthouders voor verschillende iPhones:

MagSafe telefoonhouder

Met een MagSafe telefoonhouder kun je veilig handsfree je telefoon gebruiken in de auto. Je kan al je meldingen in de gaten houden of je iPhone gebruiken als navigatie als je onderweg bent. Net als iedere andere telefoonhouder voor in de auto plaats je de houder aan de airco, op de vooruit of op het dashboard. Het voordeel ten opzichte van een reguliere telefoonhouder is dat je de iPhone gemakkelijk los en vast klikt én je draadloos kunt opladen. Hieronder vind je onze favoriete MagSafe telefoonhouders voor verschillende iPhones:

MagSafe powerbank

Een MagSafe powerbank is een ultra-handig accessoire waarmee je je iPhone op afstand draadloos kan opladen. Dit maakt het gemakkelijk en comfortabel om je iPhone in een korte tijd op te laden zonder je zorgen te maken over kabels of stekkers. De MagSafe powerbank heeft een vermogen van 10 Watt, waardoor hij tot twee keer zo snel oplaadt als een standaard charger. Hij is beschikbaar in verschillende capaciteiten, zodat je altijd genoeg energie hebt om je iPhone op te laden. Hieronder vind je onze favoriete MagSafe powerbanks voor verschillende iPhones:

Gerelateerd