De goedkoopste Logitech MX Master 3

Op zoek naar de beste prijs voor de Logitech MX Master 3? Wij hebben hieronder alle uitvoeringen onder elkaar gezet met alle verschillen prijzen.

Deel dit bericht op:

Goedkoopste Logitech MX Master 3 per kleur

Bekijk hieronder de goedkoopste Logitech MX Master 3 per kleur.

Diep zwart

Beste prijs:

Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis - Diep Zwart

Alle prijzen

Goedkoopste Logitech MX Master 3

De Logitech MX Master 3 is momenteel de beste computermuis op de markt. Deze muis bied je alles wat je maar kunt wensen voor een computer muis.

Om te beginnen heeft hij een prachtig ontwerp. Hij is gestroomlijnd en modern. Maar bij een computer muis gaat het uiteraard niet alleen om het uiterlijk. De MX Master 3 is ook erg comfortabel in gebruik. Hij heeft een voorgevormde vorm waardoor hij perfect in de hand ligt. Daarnaast biedt het gestructureerde oppervlak biedt ook de juiste grip.

Beschikbare Kleuren

De Logitech MX Master 3 is beschikbaar in diverse kleuren namelijk in het; zwart, grijs en in het diep zwart. De Logitech MX Master 3 heeft ook een speciale uitvoering voor de Mac dus de muis is op zowel Windows als Mac uitstekend te gebruiken.

Enkele eigenschappen

De Logitech MX Master 3 is een high-end draadloze muis die boordevol mogelijkheden zit. Hier zijn enkele van de meest opvallende eigenschappen:

  • Logitech Flow: Met deze functie kun je de muis op meerdere computers gebruiken, en zelfs kopiëren en plakken tussen de computers.
  • Aanpasbare knoppen en scroll wiel: Er zijn 7 knoppen op de MX Master 3 die je naar eigen smaak kunt aanpassen, en ook een soepel draaiend scroll wiel dat je kunt instellen om te klikken of soepel te draaien.
  • Oplaadbare batterij: De MX Master 3 heeft een ingebouwde batterij die via USB-C kan worden opgeladen. Logitech beweert dat hij tot 70 dagen meegaat op een enkele lading.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige draadloze muis, is de Logitech MX Master 3 dus een erg goede optie. In de tabel hierboven zie je waar je momenteel de goedkoopste Logitech MX Master 3 kunt kopen. Heb je een product waar je graag meer informatie over wilt en wilt weten waar de beste prijs beschikbaar is? Stuur ons dan een berichtje op Instagram!