De beste computer muizen in 2022

Deel De beste computer muizen in 2022 op:

Mede dankzij covid-19 is thuiswerken genormaliseerd en spendeert men steeds meer tijd achter de computer, of dat nu voor school is of voor werk. Veel mensen zullen dan ook gebruik maken van een muis. Wanneer dit het geval is dan is het natuurlijk enorm belangrijk dat je beschikt over een goede en ergonomische muis om ervoor te zorgen dat je comfortabel kan werken en geen pijntjes krijgt.

Ben je eigenlijk op zoek naar een gaming muis? Bekijk dan de beste gaming muizen 

 In dit artikel hebben we de beste computer muizen in 2022 een rij gezet.

Logitech MX Master 3

Volgens ons is de Logitech MX Master 3 op dit moment de beste muis die er is. Deze muis is snel, stil, precies en comfortabel.

Deze draadloze muis heeft een sensor resolutie van 4.000 dpi en is ontworpen voor rechtshandige.

Draadloos met een unieke vorm
Deze muis is zeer comfortabel door de vorm van de muis. Deze vorm is precies afgestemd op de hand. Deze draadloze muis is oplaadbaar via een USB-C kabel die aangesloten kan worden aan de voorkant van de muis. De muis kan ook bedraad gebruikt worden via deze kabel.

Ontworpen voor veel gebruikte software
Deze muis heeft 7 knoppen waarmee je van alles kunt doen. Deze knoppen zijn zo gemaakt dat je ze gemakkelijk als sneltoetsen kunt gebruiken voor onder andere Photoshop, Word, Excel, Powerpoint, videobewerking en meer.

De batterij van deze muis gaat 70 dagen mee als deze vol is en na 1 minuut opladen kan je de muis al voor 3 uur gebruiken. Dit ligt er natuurlijk wel aan waarmee je de muis oplaad. Dit kan zijn via een computer, maar dit kan ook zijn via de stekker. 

Razer Pro Click

De 2e muis in deze lijst is de Razer Pro Click. Deze Draadloze muis is speciaal ontworpen voor de alle daagse comfort om mee te werken.

Deze muis is ontworpen voor rechtshandige.

De Razer Pro Click heeft een sensor resolutie van 16.000 dpi. Wat ervoor zorgt dat de kleinste bewegingen al opgepakt worden. De muis heeft een speciale  vorm wat ervoor zorgt dat de muis lekker in de hand ligt en je geen last krijgt van je hand wanneer je de muis veel gebruikt.

De batterij gaat ongeveer 400 uur mee. De muis kan gebruikt worden doormiddel van de bijgeleverde connector of via bluetooth. Als je de muis gebruikt via bluetooth gaat hij 200 uur mee voor de batterij weer opgeladen moet worden. De muis is oplaadbaar door middel van een USB kabel die aan de voorkant van de muis aangesloten kan worden. Het voordeel aan bluetooth is dat je de muis met meerdere apparaten tegelijk kunt verbinden.

Deze muis beschikt over 8 knoppen die je zelf kan programmeren. Via de Razer software kan je zelf kiezen waar deze knoppen voor dienen.

Logitech MX Anywhere 3

De volgende muis op onze lijst is de Logitech MX Anywhere 3. Deze muis heeft een sensor resolute van 4.000 dpi.

Deze muis is geschikt voor rechtshandige.

Deze muis is ontwerpen voor de werker die overal werkt. Of je nu thuis achter je bureau zit, op kantoor, bij een klant of op het vliegveld, deze muis neem je altijd makkelijk mee overal naartoe. De muis kan je bijna overal op gebruiken zonder dat je een muismat hebt, zelfs op glas.

Draadloze muis
Deze draadloze muis heeft een batterij die 70 dagen meegaat. De Logitech MX Anywhere 3 is oplaadbaar met een USB-C kabel. Als de muis 1 minuut oplaadt, kan deze weer 3 uur gebruikt worden. Dit ligt er natuurlijk wel aan waarmee je de muis oplaad. Dit kan zijn via een computer, maar dit kan ook zijn via de stekker.

3 aanpasbare knoppen
Op de muis zitten 3 aanpasbare knoppen. Deze muizen geven je verschillende makkelijke sneltoetsen in allerlei applicaties.

Razer Viper Ultimate

De Razer Viper Ultimate is de volgende muis die een plek verdiend op onze lijst van; de beste computer muizen in 2022.

Deze muis hebben wij al in onze lijst staan voor beste gaming muizen, maar wij zijn dan ook van mening dat deze muis zowel voor het gamen als voor andere redenen een zeer goede muis is.

Deze muis heeft een sensor resolutie van 20.000 dpi. Dit is zorgt ervoor dat je de muis zo kan instellen dat de kleinste bewegingen al geregistreerd worden.

8 programmeerbare knoppen
De Razer Viper Ultimate beschikt over 8 verschillende knoppen die je naar eigen wens kan instellen. Via de software van Razer stel je zelf gemakkelijk alle functies in.

Draadloze muis
Deze draadloze muis heeft een batterij die ongeveer 70 uur mee gaat. Deze muis is oplaadbaar met zowel een USB kabel als een dock. Wanneer je de muis even niet gebruikt kan je deze op de dock plaatsen zodat hij weer oplaadt.Als je de muis weer gaat gebruiken haal je de muis er zo weer af en kan je weer verder waarmee je gebleven bent.