Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Deel dit bericht op:

Ben jij op zoek naar een gaming toetsenbord? Wij hebben voor jou 5 van de beste gaming toetsenborden op een rij gezet. Bekijk ze hieronder.

Toch op zoek naar andere producten voor je gaming setup? Bekijk dan al onze gaming berichten. Of neem een kijkje bij de beste gaming muizen.

HyperX Alloy Origins Core

Als eerste in deze lijst hebben we de HyperX Alloy Origins Core.

Beste prijs:

HyperX Alloy Origins Core - RGB Tenkeyless Mechanical Gaming Toetsenbord - QWERTY - HyperX Red Switch

Dit toetsenbord is een tenkeyless toetsenbord wat betekend dat er geen numeriek toetsenblok zit aan de zijkant van het toetsenbord.

 • Bedraad toetsenbord
 • Tenkeyless (Geen nummeriek toetsenblok)
 • RGB verlichting
 • Mechanisch toetsenbord (De toets wordt al geregistreerd voor je de bodem bereikt hebt.)
 • Anti-ghosting (Je kan meerdere toetsen tegelijk intoetsen)

De HyperX Alloy Origins Core is gemaakt van het aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen. Dit is dus een toetsenbord van zeer goede kwaliteit. Het toetsenbord maakt ook gebruik van HyperX Aqua Key switches, deze switches hebben een kleine hobbel waardoor de toets nog sneller reageert als je deze hem indrukt. Deze feature is vooral voor gamers erg handig om zo snel mogelijk te kunnen reageren.

De RGB verlichting en verschillende instellingen voor het toetsenbord zijn in te stellen via de software van HyperX. Deze software biedt een ruime keuze om met de belichting te spelen op het toetsenbord.

Heb je het toetsenbord liever plat of wil je de achterkant wat ophogen? Je kan het allemaal zelf bepalen met de 3 verschillende standen waarmee je het toetsenbord kan kantelen.

SteelSeries Apex Pro

Het volgende gaming toestenbord is de Steelseries Apex Pro.

Dit toetsenbord beschikt over één van de snelste mechanische toetsen die er op dit moment zijn. Je hoeft de toetsen bijna alleen maar aan te raken en het keyboard registreert de beweging al.

 • Bedraad toetsenbord
 • RGB verlichting
 • Mechanisch toetsenbord (De toets wordt al geregistreerd voor je de bodem bereikt hebt.)
 • Anti-ghosting (Je kan meerdere toetsen tegelijk intoetsen)

De Steelseries Apex Pro is net als de HyperX Alloy Origins Core gemaakt van het zelfde soort aluminium dat ook gebruikt wordt bij de bouw van vliegtuigen. Dit toetsenbord maakt gebruikt van OmniPoint schakelaars, deze schakelaars zorgen ervoor dat dit toetsenbord snel reageert als je de toetsen indrukt. De schakelaars maken ook niet veel geluid, in tegenstelling tot de meeste mechanische keyboards. Ook staan de OmniPoint schakelaars erom bekend dat ze lang meegaan, namelijk tot wel meer dan 100 miljoen toetsaanslagen.

Dit toetsenbord is ook voorzien van een OLED Smart Display. Dit is een klein schermpje rechts bovenop het toetsenbord waar je verschillende meldingen kunt ontvangen, bijvoorbeeld van: Games of Discord en je kunt je kunt er muziek op afspelen en de videoclip bekijken.

Met de software van Steelseries kan je allerlei instellingen aanpassen van je toetsenbord. Zo kan je de RGB verlichting instellen op verschillende standen of instellen met verschillende reacties bij het toetsen.

Corsair K95 RGB Platinum

De Corsair K95 RGB Platinum is een mechanisch gaming toetsenbord.

Dit toetsenbord is voorzien van Cherry MX Speed switches en is gemaakt van aluminium.

 • Bedraad toetsenbord
 • RGB verlichting
 • Mechanisch toetsenbord (De toets wordt al geregistreerd voor je de bodem bereikt hebt.)
 • Anti-ghosting (Je kan meerdere toetsen tegelijk intoetsen)

De Corsair K95 RGB Platinum maakt gebruik van MX Speed switches. Deze schakelaars reageren al zodra de toets voor 1.2mm is ingedrukt.

Dit toetsenbord is voorzien van extra knoppen aan de linkerkant die je volledig zelf naar wens kunt instellen.  Ook is het toetsenbord voorzien van extra knoppen aan de rechter bovenkant. Met deze knoppen kan je  muziek en het volume bedienen.
 
Zoals de naam al zegt maakt dit toetsenbord gebruik van RGB verlichting die je met de software van Corsair volledig naar eigen wens kunt instellen.
 
Dit toetsenbord is voorzien van een USB-poort waardoor je makkelijk je muis of headset kan aansluiten in de buurt van je toetsenbord.

Razer Ornata V2

De Razer Ornata V2 is het gaming toetsenbord voor de gamer die op zoek is naar een mechanisch toetsenbord.

Het grote verschil is dat dit een mechanisch toetsenbord is zonder het harde klik geluid.

 • Bedraad toetsenbord
 • RGB verlichting
 • Mechanisch toetsenbord (De toets wordt al geregistreerd voor je de bodem bereikt hebt.)
 • Anti-ghosting (Je kan meerdere toetsen tegelijk intoetsen)
De Razer Ornata V2 is een gaming toetsenbord die gebruik maakt van Hybrid Mecha-Membran. Deze toetsen zijn vrijwel hetzelfde als die van een mechanisch toetsenbord, alleen door het rubber maken ze veel minder geluid. Het nadeel hieraan is wel dat de toetsen iets langzamer reageren dan bij de meeste mechanische toetsenborden.
 
Dit toetsenbord is ook voorzien van verschillende media knoppen, zo kan je schakelen tussen de muziek en kan je makkelijk het volume regelen.
 
Bij dit toetsenbord krijg je een fijne polssteun die gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen is.
 
Met de software van Razer kun je van alles instellen. De RGB kan je bij Razer ook per toets instellen. Hiermee kan je bijvoorbeeld de kleur veranderen van een toets zodra je deze indrukt.  

Logitech G513

De Logitech G513 maakt gebruik van de nieuwste LIGHTSYNC-technologie

De nieuwste LIGHTSYNC-technologie zorgt ervoor dat de belichting op het toetsenbord meegaat met de game die je speelt (Als de game dit ondersteund).

 • Bedraad toetsenbord
 • RGB verlichting
 • Hybrid Mecha-Membrane toetsenbord (De toets wordt al geregistreerd voor je de bodem bereikt hebt, maar dan wel stiller dan mechanisch.)
 • Anti-ghosting (Je kan meerdere toetsen tegelijk intoetsen)
De Logitech G513 maakt gebruikt van GX Brown mechanische schakelaars. Deze schakelaars zorgen ervoor dat de toets bij een aanraking al snel geregistreerd wordt. De G513 is een fraai en duurzaam toetsenbord gemaakt van hetzelfde aluminium dat gebruikt wordt bij de bouw van vliegtuigen.
 
In dit toetsenbord zit een USB-poort waardoor je makkelijk je muis of headset aan kunt sluiten aan je toetsenbord. 
 
Met de software van Logitech kun je het toetsenbord naar jouw wens instellen. Ook heb je met de FN toets veel extra opties met de knoppen op je toetsenbord. Zo kan je gemakkelijk je muziek en volume regelen.

3 reacties