De beste TV’s voor het EK 2021 onder de €1000

Deel de beste TV’s voor het EK 2021 onder de €1000 op:

Tegenwoordig is er in zo’n beetje elk huishouden wel minimaal één televisie te vinden. We kijken er onder andere films en series op, we kunnen erop gamen en doormiddel van een (ingebouwde)Chromecast kan je zelfs je mobiele scherm streamen. De ontwikkelingen binnen de TV’s zijn de laatste decennia flink vooruitgegaan, zo worden de TV’s steeds dunner, scherper, helderder en groter. Doordat er zoveel verschillende soorten beeldtechnieken zijn en er veel verschillende merken zijn die televisies ontwikkelen, hebben wij de beste TV’s voor het EK 2021 onder de €1000 voor jou op een rijtje gezet.

Doordat de TV’s steeds dunner worden, blijft er onder andere minder ruimte over voor goede speakers. Ben jij iemand die bijvoorbeeld graag films of series kijkt of vind je het geluid van de TV gewoon erg belangrijk, raden wij aan om een soundbar aan te schaffen. Wij hebben de beste soundbars in 2021 al voor je op een rijtje gezet.

Met het EK dat om de hoek komt kijken hebben we rekening gehouden met TV’s die onder andere uitermate geschikt zijn voor het kijken van sport. Als je goed naar sport wilt kijken is het namelijk belangrijk dat de TV over een goede refreshrate beschikt. Dit zorgt voor een soepeler beeld waardoor je vloeiendere bewegingen ziet wat geweldig is voor het kijken van sport.

Inhoudsopgave

LG 55NANO866NA Smart TV

De LG 55NANO866NA Smart TV is volgens ons de beste TV’s voor het EK 2021 onder de €1000

Resolutie
De eerste TV op deze lijst is een TV ontwikkeld door LG, deze TV beschikt over een 55 Inch 4K UHD scherm. Dankzij de NanoCell technologie die LG gebruikt heeft, levert het gebruik van Pure Colors en Nano Black dit scherm een super fijne 4K resolutie op. Hierdoor kan je kan genieten van je favoriete TV programma, film of sport. De 4k UHD technologie heeft 4 keer meer pixels dan een full HD TV waardoor je super scherp beeld krijgt. Als je momenteel een Full HD TV hebt staan zal een 4K TV als een enorme upgrade voelen.

Refreshrate
Naast de geweldige resolutie van deze televisie, beschikt dit apparaat ook over een refreshrate van maar liefst 100hz. Refreshrate (ook wel verversingsnelheid genoemd) is het aantal keer dat de pixels kunnen verversen per seconde, dit wordt uitgedrukt in Hz. Des te hoger de verversingssnelheid, des te soepeler het beeld zal overkomen. Doordat deze TV een 100hz verversingssnelheid heeft, is dit een TV die ideaal is voor gamen of het kijken van sport.

Aansluitingen
Deze televisie beschikt onder andere over 4 HDMI poorten en 1 USB poort, hierdoor kan je altijd meerdere apparaten tegelijkertijd aansluiten.

Verschillende groottes
Vind je een 55 Inch televisie toch te groot, of toch een tikkeltje te duur? Geen probleem, deze TV is leverbaar in meerdere formaten namelijk: 49 Inch (124 cm), 55 Inch (140 cm) en 65 Inch (165 cm).

Hisense 55U8QF Smart TV

De volgende is tv is een 55 Inch ULED TV, namelijk de Hisense 55U8QF Smart TV.

Resolutie
De tweede TV van deze lijst is de Hilense 55U8QF, deze TV beschikt onder andere over een 55 Inch 4K UHD scherm. De technologie die gebruikt wordt in deze televisie is de Quantum Dot techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de TV de precieze kleuren weergeeft die nodig zijn voor het beste beeld.

Refreshrate
Deze TV heeft een scherpe resolutie maar ook een hoge resfreshrate. Deze TV is ideaal voor het kijken van Sport dit komt onder andere dankzij de 100Hz Refreshrate. Geniet van het heldere en soepele beeldscherm dat Hisense heeft ontwikkeld als je bijvoorbeeld naar het EK voetbal wilt kijken.

Aansluitingen
Deze televisie beschikt onder andere over 4 HDMI poorten en 2 USB poorten waardoor je altijd meerdere apparaten tegelijk aan kunt sluiten.

Verschillende groottes
Vind je 55 Inch te groot? Geen probleem, deze TV kan namelijk geleverd worden in 2 formaten: een 55 Inch (140cm) en een 65 Inch (165 cm).

Sony KD-55X80J Smart TV

De volgende TV in deze lijst is de Sony KD-55X80J Smart TV.

Resolutie
Deze 55 Inch Sony Bravia TV beschikt over een prachtig 4K UHD scherm dat levensechte beelden en alles haarfijn weergeeft tot in het kleinste detail.

Google TV
Deze Sony TV beschikt over Google TV, dit maakt het mogelijk om het apparaat te besturen doormiddel van spraak. Daarnaast heeft deze TV een ingebouwde Chromecast en Airplay waarmee je je beelden makkelijk kunt streamen van elk Ios en Android apparaat.

Refreshrate
Dit scherm beschikt over een refreshrate van 50hz waarmee je prima naar favoriete sport, film of serie kan kijken. 

Aansluitingen
Deze TV beschikt onder andere over 4 HDMI poorten en 2 USB poorten waardoor je gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk aan kunt sluiten en hiertussen kunt switchen.

Verschillende groottes
Vind je 55 Inch te groot? Geen probleem, deze TV kan namelijk geleverd worden in: 43 Inch (109 cm), 50 Inch (127 cm) 55 Inch (140 cm) en 65 Inch (165 cm)

Samsung UE65NU7100 Smart TV

De laatste TV in deze lijst is de Samsung UE65NU7100 Smart TV.

Beste prijs:

Samsung UE65NU7100

Resolutie
De vierde en laatste TV op onze lijst is de Samsung UE65NU7100, deze TV beschikt onder andere over een 65 inch 4K UHD (ultra HD) scherm. 

UHD Dimming
Dankzij de UHD Dimming technologie die Samsung heeft gebruikt in deze TV, zal je geen enkel detail missen. Deze technologie deelt het scherm als het ware op in kleine blokjes waardoor details beter zichtbaar worden en je een fantastisch levendig beeld krijgt.

Aansluitingen
Deze TV beschikt onder andere over 3 HDMI poorten en 2 USB poorten, hierdoor kan je meerdere apparaten tegelijk aansluiten op je TV.

Verschillende groottes
Vind je een 55 Inch televisie toch te groot, of toch een tikkeltje te duur? Geen probleem, deze TV is leverbaar in meerdere formaten namelijk: 49 Inch (124 cm), 55 Inch (140 cm), 65 Inch (165 cm) en 75 Inch (191 cm).