De beste soundbars in 2021

Deel dit bericht op:

De laatste tijd heeft bijna elk huishouden wel een flatscreen TV. De prijzen van Tv’s worden met de dag lager en de ontwikkeling binnen Tv’s gaan erg snel. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van de Tv’s dankzij nieuwe technologieën. Een nadeel dat dunne Tv’s met zich mee brengt is de kwaliteit van het geluid, daarom hebben wij de beste soundbars op een rijtje gezet.

De Sonos Beam

Beste prijs kwaliteit. Voor ons is de winnaar de Sonos Beam, deze soundbar heeft naar ons idee de beste prijs/kwaliteit verhouding.

De Sonos Beam levert subliem geluid en de bass geeft ook mooie diepe klanken. Het goede geluid wordt geleverd door middel van vier drivers, een tweeter en 3 passieve radiatoren.

Deze betaalbare soundbar zal de ervaring tijdens het TV kijken aanzienlijk verbeteren. De soundbar is relatief klein en licht en past dus goed bij de meeste TV’s.

Aan de bovenkant zitten knoppen die te besturen zijn door middel van aanraakbediening, tevens is deze soundbar ook te besturen doormiddel van spraak bediening door Amazon Alexa, Google assistent en Siri.

De Soundbar is leverbaar in 2 kleuren, zwart en wit. Via de knoppen hieronder kan je het artikel bekijken via bol.com in beide kleuren en de specificaties bekijken.

Sonos Arc

Beste soundbar voor wat hoger budget. De Sonos Arc is naar ons idee de beste soundbar voor een wat hoger budget. 

Dit is de eerste  soundbar van Sonos die volledig werkt met het zogeheten Dolby Atmos. Dolby Atmos is een technologie van geluid waarbij het geluid weerkaatst wordt via de muren en het plafond om zo surround sound te creëren. Het gebruik van Dolby Atmos in combinatie met de 11 drivers die het geluid laten weerkaatsen levert geweldig geluid op waardoor deze soundbar echt waar voor je geld is.

Bovenop de soundbar zitten een aantal touch knoppen waarmee je de soundbar kan bedienen. Net als de Sonos Beam heeft de Arc ook de functie stembediening dat Amazon Alexa, Google assistent en Siri ondersteund.

De Soundbar is leverbaar in 2 kleuren, zwart en wit. Via de knoppen hieronder kan je het artikel bekijken via bol.com in beide kleuren en de specificaties bekijken.

Bose TV Speaker

De Bose TV Speaker is een kleine compacte soundbar voor een lager budget.

Doordat de soundbar aan de kleine kant is neemt hij niet veel ruimte in beslag en past hij onder bijna alle Tv’s. De soundbar voelt erg stevig en zeker niet goedkoop aan.

De Bose TV Speaker heeft een prima geluid dat zeker beter is dan het geluid uit hedendaagse flatscreen TV’s. De soundbar mist alleen de lage tonen hoewel hier wel een functie voor is om dit aan te passen en het geluid te verbeteren

Kortom een soundbar die de ervaring van Tv kijken zal verbeteren, maar als je echt een film/serie liefhebber bent raden wij aan om even door te sparen voor de Sonos Beam waarvan de prijs zo’n €150 hoger ligt.

Via de knop hieronder kun je het artikel verder bekijken en de specificaties nog even goed bekijken.