Wat zijn de beste Samsung Galaxy Buds? Plus vs Pro

Wat is de beste keuze, de Samsung Galaxy Buds Plus of de Samsung Galaxy Buds Pro? Zoek niet verder want wij hebben namelijk beide Buds al op een rijtje gezet.
Deel wat zijn de beste Samsung Galaxy Buds? Plus vs Pro op:

Inhoudsopgave:

Zijn de Galaxy Buds Plus genoeg voor jou of is het verschil te groot en heb je toch liever de Galaxy Buds Pro? Wij zetten hieronder de verschillen op een rijtje voor jou waardoor jij de beste keuze kunt maken tussen deze twee oordoppen.

Het verschil:

Je vraagt je misschien af, wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy Buds+ en Buds Pro? Hieronder zullen wij de verschillen naast elkaar leggen waardoor jij weet welke je nodig hebt.

Prijs

Allereerst de prijs van de oordopjes, hieronder zie je de goedkoopste prijs op dit moment voor de Galaxy Buds Plus en daarnaast de goedkoopste prijs van de Galaxy Buds Pro.

Kwaliteit

Welke versie is kwalitatief het beste? De Galaxy Buds+ en de Galaxy Buds Pro bevatten namelijk beide de Bluetooth 5.0 versie en maken beide gebruik van dezelfde driver.

Het grote verschil is dat de Galaxy Buds Pro beschikt over active noise cancellation waardoor je echt kunt focussen op de muziek. Deze technologie gebruik je om het omgevingsgeluid te dempen, waardoor je optimaal van je muziek kan genieten door de geluiden om je heen weg te filteren.

Met een Samsung Galaxy telefoon in combinatie met de Buds Pro heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Samsung 360 audio. Hiermee zorg je voor een goed surround sound geluid. Dit werkt alleen als je met een Samsung Galaxy telefoon iets bekijkt wat gebruik maakt van Dolby Atmos waardoor 360 audio mogelijk wordt.

Design

Deze oordopjes zien er aan de buitenkant vrijwel hetzelfde uit, de Galaxy Buds+ die beschikken over verwijderbare siliconen aan de zijkant waardoor de oordopjes goed vast zitten in je oren. Bij de Galaxy Buds Pro zitten deze siliconen niet. Bij de Buds zit het gelijk al verwerkt in de vorm van de oortjes waardoor ze erg comfortabel zitten.

Het hoesje van de oordopjes verschilt ook in design, hierdoor kan je ze van buiten onderscheiden. Het hoesje van de Galaxy Buds plus is langer dan die van de Buds Pro, omdat Galaxy Bud Pro case meer vierkant is.

Waterdicht

Beide oordopjes zijn waterbestendig, het verschil hier is hoe waterbestendig de oordopjes zijn. De Samsung Galaxy Buds+ heeft een IPX2 code en de Galaxy Buds Pro heeft een IPX7 code hierdoor hoef je je bij beide oortjes geen zorgen te maken over de regen.

  • IPX2 (Buds+): Hiermee zijn de oordopjes beschermt zijn tegen druppels uit een hoek van 15 graden.
  • IPX7 (Buds Pro): Hierdoor kunnen de oortjes onder water gehouden worden. De oordopjes zouden 30 minuten onder water kunnen bij een diepte van 1 meter.

Batterij

De batterij van de Galaxy Buds+ gaan ongeveer 11 uur mee en het hoesje waarmee je de oortjes oplaad voegen hier nog eens 11 uur aan toe. De batterij van de Galaxy Buds Pro gaan ongeveer 8 uur mee en het hoesje waarmee je de oordopjes kan opladen die voegen daar nog 20 uur aan toe. Mocht je gebruik maken van de active noise cancellation dan gaan de oordopjes 3 uur mee en voegt het hoesje er nog 13 uur aan toe. Oftewel de Galaxy buds+ gaan langer mee, maar in combinatie met het hoesje gaat de Galaxy Buds Pro langer meer.

Samsung Galaxy Buds Plus

Gerelateerd