Sony LinkBuds S vs Samsung Galaxy Buds 2 Pro: Wat zijn de verschillen?

Op zoek naar een geweldig paar draadloze oordopjes? Dan heb je geluk! In deze blogpost vergelijken we de Sony LinkBuds S en de Samsung Galaxy Buds 2 Pro. We zullen kijken naar zaken als geluidskwaliteit, comfort, duurzaamheid en meer. Dus, welke is beter? Lees verder om erachter te komen!
Deel het verschil tussen de Sony LinkBuds S en de Samsung Galaxy Buds 2 Pro op:

Wat maakt de Sony LinkBuds s zo goed?

De Sony LinkBuds S zijn geweldige oordopjes voor wie een goede geluidskwaliteit zoekt. Ze hebben 5 mm drivers die een helder en krachtig geluid leveren. Ze hebben ook een ruisonderdrukkende functie waardoor ze zeer geschikt zijn voor gebruik in lawaaierige omgevingen. Bovendien zijn ze comfortabel om te dragen en hebben ze een lange batterijduur.

De specificaties van de LinkBuds S:

Wat maakt de Samsung Galaxy Buds Pro 2 zo goed?

De Samsung Galaxy Buds Pro 2 zijn geweldige oordopjes voor wie op zoek is naar een goede geluidskwaliteit. Ze hebben 10 mm drivers die helder en krachtig geluid leveren. Ze hebben ook een ruisonde functie die ze geweldig maakt voor gebruik in lawaaierige omgevingen. Bovendien zijn ze comfortabel om te dragen en hebben ze een lange batterijduur.

De specificaties van de Galaxy Buds Pro 2:

Gerelateerd

Ruisonderdrukking helpt geluiden van buitenaf te dempen, zodat je je beter kunt concentreren op waar je via je hoofdtelefoon naar luistert. De technologie doet dit met behulp van microfoons die omgevingsgeluid opvangen en vervolgens een tegengeluid creëren dat het oorspronkelijke geluid effectief onderdrukt. Je kan het tegengeluid helemaal niet horen, wat betekent dat het je muziekbeleving niet verstoort. Het is bijna alsof je oren zijn afgesloten in hun eigen kamertje als je een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking op hebt.

Met een goede ruisonderdrukking voelt het alsof je alleen de muziek hoort. Met andere woorden, op rumoerige plaatsen zoals een drukke straat of restaurant kun je deze functie gebruiken om het geluid van buitenaf te onderdrukken en je te concentreren op je audio-inhoud.

Water kan gemakkelijk de kieren tussen de beschermer en het toestel binnendringen, wat betekent dat zelfs als je toestel gemarkeerd is als “IPX4” beschermd, het niet echt volledig beschermd is tegen waterschade. In feite zijn de meeste apparaten alleen veilig tegen een lichte waterstraal, maar alles wat meer is dan dat kan je apparaat ernstig beschadigen. Als je je toestel in goede staat wilt houden, kan je contact met elke soort vloeistof het beste vermijden.