Galaxy Buds 2 Pro vs. Galaxy Buds 2: Wat is het Verschil?

De nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro zijn op de markt, maar waarin verschilt hij van de Samsung Galaxy Buds 2? Het antwoord ligt in het ontwerp, de geluidskwaliteit, en de prijs.
Deel Galaxy Buds 2 Pro vs. Galaxy Buds 2 op:

Verschil geluidskwaliteit

  1. Het verschil in geluidskwaliteit tussen de Galaxy Buds 2 en de Pro variant is vrij duidelijk merkbaar. De Pro variant heeft een veel helderder en rijker geluid, terwijl de Galaxy Buds 2 in vergelijking daarmee een beetje blikkerig kunnen klinken. Als je op zoek bent naar de best mogelijke audio-ervaring, dan zijn de Galaxy Buds 2 Pro beslist de juiste keuze. Heb je echter een budget of vind je het niet erg een beetje geluidskwaliteit op te offeren, dan zijn de Galaxy Buds 2 nog steeds geschikt om de klus te klaren. Bekijk hier de prijzen

Verschil in het ontwerp

Wat het ontwerp betreft is de pro variant voorzien van een meer hoogwaardige metalen en plastic constructie. Ze zijn ook IPX4-geclassificeerd voor waterbestendigheid, dus je kunt ze zonder zorgen meenemen in elk avontuur! De Galaxy Buds 2 die zijn IPX2-geclassificeerd. De pro variant is dus beter tegen water en stof. De oordopjes zelf zijn ook iets groter, wat voor sommige gebruikers een comfortabeler pasvorm kan opleveren.

Verschil in prijs

Als je op zoek bent naar een premium paar draadloze oordopjes met geweldige geluidskwaliteit en actieve ruisonderdrukking, dan is de Pro variant zeker het overwergen waard. Als je toch op zoek bent naar Samsung oordopjes met een wat lager budget dan zijn de Galaxy Buds 2 een betere optie. Of kijk voor een nog lagere prijs bij de eerdere versies van de Samsung Galaxy Buds. De Galaxy Buds Plus of de Galaxy buds Pro.