De goedkoopste Airpods | AirPods Pro vs 3 vs 2

Inhoudsopgave

Deel dit bericht op:

Goedkoopste Apple Airpods per soort

Bekijk hieronder de goedkoopste Apple AirPods per soort.

Apple Airpods Pro met reguliere oplaadcase

Beste prijs:

Apple AirPods Pro met reguliere opbergcase - 2019 versie

Apple Airpods 2 met draadloos oplaadbare case

Beste prijs:

Apple AirPods 2e generatie Bluetooth Stereofonisch In-ear kleur Wit incl. wireless docking

Apple Airpods 2 met reguliere oplaadcase

Alle prijzen

Op zoek naar de beste deal voor AirPods? Dan ben je hier aan het juiste adres! We vergelijken hier de prijzen van AirPods Pro, AirPods 3, en de AirPods 2. We zullen daarnaast ook een korte review geven van deze drie oordoppen. Tenslotte zullen we de oortjes met elkaar vergelijken. Blijf lezen om meer te weten te komen!

De AirPods Pro in het kort

De AirPods pro zijn de beste AirPods die tot nu toe zijn uitgebracht. Deze oortjes zorgen voor ontwikkeld om jou een geweldige geluidservaring te bieden. Ze zijn extra comfortabel dankzij de meegeleverde opzetstukjes. Deze opzet stukjes worden in drie verschillende maten geleverd. Hierdoor zullen ze altijd goed in je oor passen. Daarnaast beschikken deze oortjes over een aantal fantastische features. Denk hierbij aan ruisonderdrukking, transparantie modus en een accuduur van 5 uur en 21 uur inclusief oplaadcase.

Wil je meer weten over de Airpods Pro? Klik hier voor meer informatie en prijzen van de Apple Airpods Pro.

De AirPods 3 in het kort

De AirPods 3 zijn de meest recente door Apple uitgebracht oortjes. De 3 staat voor derde generatie. Dit zijn namelijk de derde generatie van de ‘gewone’ AirPods. De AirPods drie hebben een accuduur van maar liefst 6 uur. Met de bijgeleverde oplaadcase vergroot je de accu duur tot wel 30 uur. Daarnaast hebben de AirPods 3 een ander design dan de vorige generatie. En uiteraard bieden deze AirPods geweldige features zoals; ruisonderdrukking, adaptieve EQ functie en ze zijn zweet-en waterbestendig.

Wil je meer weten over de Airpods 3? Klik hier voor meer informatie en prijzen van de Apple Airpods 3.

De AirPods 2 in het kort

De Apple AirPods 2 zijn de oudste oortjes van deze lijst. Hierdoor zullen ze kwalitatief ook de meest achterhaalde zijn vergelijken de AirPods Pro en de AirPods 3. Ondanks dat zijn dit nog steeds geweldige oordoppen, en zijn ze een stuk voordeliger.

Wil je meer weten over de Airpods 2? Klik hier voor meer informatie en prijzen van de Apple Airpods 2.