De goedkoopste Apple AirPods 3

Deel de goedkoopste Apple AirPods 3 op:

Apple AirPods 3

Vandaag bespreken we de nieuwste oortjes van Apple. Namelijk de Apple AirPods 3. In de tabel hierboven zie je waar je de goedkoopste Apple Airpods 3 momenteel kunt kopen. De oortjes worden geleverd met een draadloze oplader, ruisonderdrukkende functies en een vernieuwd ontwerp. Deze oortjes zijn perfect voor mensen die bijvoorbeeld muziek willen luisteren zonder enige afleiding. Ben je op zoek naar oordoppen die je luisterervaring nog beter zullen maken? Dan moet je zeker de nieuwe AirPods 3 bekijken!

De batterijduur van de AirPods 3

De batterij van de AirPods 3 gaan bijzonder lang mee. Twee uur langer dan bijvoorbeeld de AirPods 2. Met deze AirPods kan je namelijk tot wel 6 uur genieten van je favoriete muziek. Met de bijgeleverde case kan je in totaal tot wel 30 uur muziek luisteren. Hierna zal je de oortjes weer moeten opladen. Zijn je oortjes daarna toch leeg? Nadat je de oortjes 5 minuten hebt opgeladen kan je weer 30 minuten genieten van je favoriete nummers. Het opladen van de oortjes kan draadloos. Daarnaast kunnen ze ook opgeladen worden met een Qi-compatibele oplader.

De Adaptieve EQ functie

De Adaptieve EQ functie is een nieuwe functie die aan de AirPods is toegevoegd. Deze functie past het geluid van je muziek zo waardoor je altijd perfect geluid hebt. De Adaptieve EQ maakt een egalisatiecurve voor elk oor. Hierdoor krijg je de best mogelijke luisterervaring.

Ruisonderdrukking

De ruisonderdrukking functie van de AirPods 3 is perfect voor mensen die zich op hun muziek willen concentreren. De oordopjes blokkeren omgevingsgeluid, zodat je je muziek duidelijk kunt horen. Deze eigenschap is perfect voor als je bijvoorbeeld probeert te studeren of te werken in een lawaaierige omgeving.

Zweet en waterbestendig

De AirPods zijn ook zweet- en waterbestendig. Hierdoor kun je ze gewoon gebruiken als je aan het sporten bent. Ook kun je zorgeloos de oortjes in je oor houden als het begint te regenen tijdens het hardlopen of andere buitenactiviteit. 

Conclusie

Nu je meer weet over de nieuwste generatie AirPods. Bekijk de tabel hierboven om erachter te komen waar de goedkoopste AirPods 3 te koop zijn.

AirPods 2 & AirPods Pro

Op zoek naar een nieuwere of een oudere versie dan de Apple Airpods 3? Bekijk dan de Apple Airpods 2 of de Apple Airpods Pro.

Klik door naar de:

Gerelateerd