De goedkoopste Apple AirPods 2

Deel de goedkoopste Apple AirPods 2 op:

Vandaag bespreken we de de razend populaire Apple AirPods 2 In de tabel hierboven zie je waar je de goedkoopste Apple Airpods 2 momenteel kunt kopen. De oortjes worden standaard geleverd met een oplaadcase. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een draadloos oplaadbare oplaadcase. Als je op zoek bent naar draadloze oortjes die je luisterervaring nog beter zullen maken? Dan moet je zeker de nieuwe AirPods 2 overwegen!

De batterijduur van de AirPods 2

De batterij van de AirPods 2 gaat ongeveer vier à vijf uur mee. Met de bijegeleverde oplaadcase krijg je tot 24 uur luistertijd. Hierdoor kan je de AirPods langdurig gebruiken. Zijn de oortjes uiteindelijk toch leeg gegaan? Wanneer je de oortjes 15 minuten aan de lader legt, kan je weer 15 minuten volop genieten van je muziek.

De geluidskwaliteit van de AirPods 2

De geluidskwaliteit van de oortjes is echt goed. Ze geven geweldige lage en hoge tonen. Dit maakt ze perfect om naar muziek te luisteren, films te kijken of spelletjes te spelen.

De mogelijkheden met Siri

Één van de grote voordelen van de AirPods is dat je ze met je stem kunt bedienen. Zo hoef je niet telkens je telefoon uit je zak te halen als je een liedje wilt veranderen of een telefoontje wilt plegen. Je kunt Siri gebruiken voor allerlei dingen, zoals het volume harder zetten, een telefoongesprek te voeren of van nummer te veranderen

AirPods Pro & AirPods 3

De Apple Airpods 2 zijn niet de nieuwste door Apple uitgebrachte oortjes. Na de release van de AirPods 2 kwamen nog de Airpods Pro en de AirPods 3. Hier hebben wij ook een bericht over gepost met informatie en actuele prijzen. 

Klik door naar de:

Gerelateerd