Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Of je nu muziek wilt luisteren, telefoongesprekken wilt voeren of je volledig wilt focussen tijdens het sporten, de Apple AirPods Pro 2 bieden de ultieme draadloze luisterervaring met buitengewone geluidsweergave en veelzijdige functies. Ontdek de belangrijkste specificaties en zie waar de Airpods Pro 2 momenteel het goedkoopste zijn.

Deel op:

Belangrijkste specificaties van de Apple AirPods Pro 2

  1. Geluidskwaliteit: Geniet van een meeslepende luisterervaring met uitmuntende geluidskwaliteit. De AirPods Pro 2 leveren heldere hoge tonen, krachtige bassen en een gebalanceerde audioweergave voor een indrukwekkend geluid.
  2. In-ear design: Dankzij het in-ear design bieden de AirPods Pro 2 een comfortabele en stabiele pasvorm, waardoor omgevingsgeluid effectief wordt afgesloten en je volledig kunt opgaan in je muziek.
  3. Batterijduur en oplaadcase: Ervaar langdurig luisterplezier met de AirPods Pro 2. Deze oordopjes bieden een batterijduur van meerdere uren en de meegeleverde oplaadcase zorgt voor extra batterijvermogen, waardoor je de hele dag door kunt genieten van je favoriete muziek.
  4. Waterbestendig: De AirPods Pro 2 zijn waterbestendig, waardoor je ze zorgeloos kunt gebruiken tijdens je workouts of zelfs in regenachtige omstandigheden. Met een verbeterde IPX7-classificatie zijn ze bestand tegen water en zweet, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schade.
  5. Actieve ruisonderdrukking (ANC): Ervaar een ongestoorde geluidsbeleving met de geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie van de AirPods Pro 2. Deze functie filtert omgevingsgeluiden effectief uit, zodat je je kunt concentreren op je audio en volledig kunt opgaan in je muziek.
  6. Connectiviteit en bereik: De AirPods Pro 2 bieden naadloze connectiviteit met al je Apple-apparaten via Bluetooth. Daarnaast is het bereik van de oordopjes verbeterd, waardoor je zelfs zonder je apparaat in de buurt te hebben van een stabiele verbinding kunt genieten.
  7. Afmetingen van de oortjes en de case: De AirPods Pro 2 zijn ontworpen met aandacht voor draagbaarheid. De compacte oortjes en de slanke oplaadcase passen gemakkelijk in je zak of tas, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.

Vernieuwingen ten opzichte van de vorige generatie AirPods Pro

De AirPods Pro 2 bouwen voort op het succes van hun voorganger en introduceren een aantal significante verbeteringen. Naast de eerder genoemde kenmerken, bieden de AirPods Pro 2 een geavanceerdere geluidskwaliteit met betere balans tussen hoge en lage tonen, een verbeterde batterijduur voor langdurig luisterplezier, een IPX7-waterbestendigheidsclassificatie voor extra gemoedsrust en verbeterde ANC-technologie voor een nog effectievere ruisonderdrukking. Bovendien is de connectiviteit en het bereik van de AirPods Pro 2 geoptimaliseerd voor een naadloze en betrouwbare verbinding met je Apple-apparaten.

Kortom, de Apple AirPods Pro 2 zijn de volgende stap in draadloze audio, met geavanceerde functies, een verfijnd ontwerp en een ongeëvenaarde geluidservaring. Ga voor de ultieme draadloze luisterervaring en dompel jezelf onder in een wereld van premium geluidskwaliteit en grensverleggende technologie.

Ben je benieuwd naar de AirPods ten opzichte van een ander merk? Lees dan onze vergelijking met de Sony WF-1000XM4: De Beste Draadloze Oordopjes: Apple AirPods Pro (2e generatie) vs. Sony WF-1000XM4