AirPods Pro vs. AirPods Pro 2 (2022) wat is het verschil?

Misschien ben jij wel op zoek naar de nieuwe AirPods Pro 2. Wat zijn eigenlijk de verschillen met de reguliere AirPods Pro? Ben je benieuwd waarom deze versie beter is of misschien wel niet beter is voor jou dan de AirPods Pro? Dan zit je hier goed. Hier is een vergelijking van de AirPods Pro vs. de AirPods Pro 2 om je te helpen bij je beslissing!

Deel het verschil tussen de Apple AirPods Pro en AirPods Pro 2 op:

Verschil Active Noise Cancellation

Het eerste grote verschil tussen de AirPods Pro en de AirPods Pro 2 is dat het nieuwe model Active Noise Cancellation (ANC) heeft. De ANC-functie gebruikt twee microfoons, een naar buiten gerichte en een naar binnen gerichte, om het geluid voortdurend te monitoren. Hierdoor kunnen de oordopjes achtergrondgeluiden onderdrukken, zodat je je kunt concentreren op waar je naar luistert. De AirPods Pro hebben ook een Transparant modus, waarmee je de omgeving kunt horen terwijl je de oordopjes nog steeds draagt. Dit is perfect voor als je aan het sporten bent of als je je bewust moet zijn van je omgeving zoals in de supermarkt aan de kassa of in het verkeer.

Verbeterde chip

Het tweede verschil is dat de AirPods Pro 2 een de nieuwe H2 chip hebben in tegenstelling tot de H1 chip die gebruikt wordt in de reguliere AirPods Pro. De nieuwe chip zorgt voor een stabielere verbinding en een verbeterde levensduur van de batterij. De oordopjes hebben ook een krachtsensor op de steel, waardoor je het afspelen gemakkelijk kunt regelen door te drukken op de steel.

Verschil in ontwerp

Het verschil in ontwerp is het meest uitgesproken tussen deze twee modellen AirPods. De oorspronkelijke Apple oordopjes waren ontworpen om goed en stevig in je oren te passen zonder er al te opdringerig uit te zien. De nieuwe AirPods 2 hebben een slanker en compacter ontwerp waardoor ze nog meer op traditionele oordopjes lijken. Een ander verschil is dat de Pro 2 variant wordt geleverd met drie verschillende maten siliconen oordopjes, zodat je de perfecte pasvorm voor je oren kunt kiezen. 

De beste keuze voor jou

Als je op zoek bent naar het nieuwste en het beste, ga dan voor de AirPods Pro 2. Maar als je tevreden bent met het originele model en de nieuwe functies niet nodig hebt, zijn de AirPods Pro nog steeds een prima keuze.

Gerelateerd