Airpods 3 of Airpods Pro: Welke zijn beter?

Airpods zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Inmiddels zijn er al vier verschillende varianten van deze door Apple uitgebrachte draadloze oortjes. De 1e, 2e, en derde generatie Airpods en natuurlijk de Airpods Pro. In dit artikel bekijken we voor welke Airpods jij moet gaan; de Airpods 3 of de Airpods Pro.

Deel dit artikel op:

Airpods 3e generatie

We weten allemaal hoeveel mensen van hun AirPods houden. De nieuwe versie, de Airpods 3, behoudt veel functies van zijn voorganger, maar bevat ook een paar spannende upgrades!

Bijvoorbeeld: ze zijn IPX4 waterbestendig zodat je ermee kunt sporten zonder je zorgen te maken over zweet en/of regen. Spatial Audio, een andere feature waarover de derde generatie beschikt, laat geluiden meeslepender lijken dan ooit tevoren door een uitstekende 360 graden audio-ervaring te bieden. Met volgeladen oortjes kan je 6 uur genieten van je favoriete muziek of podcast genieten en met een volgeladen case wordt dit in totaal 24 uur. Hierdoor zijn de oortjes ideaal voor reizen of als je gewoon langdurig wilt genieten van de muziek.

Nieuw Design

De Airpods 3 hebben een compleet nieuw design ten opzichte van de vorige generatie. Zo is de steel een heel stuk ingekort. Daarnaast hebben ze de hoek aangepast waardoor de oortjes nóg meer drag comfort bieden.

Batterij duur

De nieuwe AirPods 3 zijn een game changer. Ze hebben een langere batterijduur dan hun voorganger, tot 6 uur luistertijd en 4 spraak/bel uren! Dankzij de verbeterde huiddetectiesensor gaan de oordopjes op precies de juiste momenten aan of uit, zodat je niet snel met een lege batterij zal zitten. Mocht je toch lege oortjes hebben, hoeft dit geen probleem te zijn. Na 5 minuten opladen in de bijkomende case kan je weer een uur genieten van je favoriete nummers.

Airpods pro

De Apple AirPods Pro zijn een must-have voor iedereen die zijn dag buiten doorbrengt.

Dankzij de ingebouwde Active Noise Cancelling technologie kun je je met een gerust hart concentreren op lawaaierige plaatsen, en weet je zeker dat je muziek altijd geweldig klinkt, wat er ook gebeurt! Voor de momenten waarop extra achtergrondgeluid gewenst kan zijn, zoals tijdens het hardlopen of een wandeling door de bossen in de natuur, is er ook een transparantie modus die alle soorten geluiden inclusief luchtstroming om ons heen ook toelaat. De Airpods pro eartips worden geleverd in drie verschillende maten namelijk; S, M en L. Hierdoor zullen de oortjes goed heerlijk in je oor passen.

Active noise cancelling

Zet de wereld op stil met active noise cancelling. Ondanks dat het oordopjes zijn en geen hoofdtelefoon houden de Airpods pro bijna al het omgevingsgeluid weg. Wil je wel geluiden horen, bijvoorbeeld in het verkeer? Dan zet je gewoon transparantie-modus aan. In deze modus zullen de oortjes wel omgevingsgeluid doorlaten.

Batterij duur

Met active noise cancelling aan zullen volgeladen Airpods Pro zo’n 4.5 uur meegaan, dit is iets korter dan de Airpods 3. Dit komt door de techniek achter de noise cancelling, met deze functie uit zullen de oortjes langer meegaan daan 4.5 uur. Volle oordopjes + case leveren een baterijduur van 24 uur, net zolang als de Airpods 3.