De beste draadloze koptelefoons in 2021

Deel dit bericht op:

Ben jij op zoek naar de beste draadloze koptelefoon op dit moment? Wij hebben voor jou een aantal draadloze koptelefoons op een rij gezet waarvan wij denken dat dit op het moment de beste draadloze koptelefoons zijn. Heb je liever draadloze oortjes / oordopjes? Bekijk dan de beste draadloze oortjes / oordopjes in 2021.

Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 is volgens ons de beste draadloze koptelefoon van dit moment!

Geniet ongestoord van de beste geluidskwaliteit.

 • Noise cancelling (Je hebt geen last van omgevingsgeluid)
 • Over ear (De koptelefoon zit volledig over je oren heen)
 • Bluetooth 5.0
De Sony WH-1000XM4 is de opvolger van de Sony WH-1000XM3 wat volgens velen de beste koptelefoon was of misschien nog wel is. Dit is dus de opvolger daarvan. De koptelefoon ziet er eigenlijk hetzelfde uit als zijn voorganger alleen is deze weer extra verbeteringen. De WH-1000XM4 heeft o.a. grotere oorschelpen dan zijn voorganger, dit zorgt ervoor dat de koptelefoon beter om je oren heen zit. Over-ear koptelefoons zijn over het algemeen comfortabeler dan on-ear
 
Deze koptelefoon kan je in tegenstelling tot zijn voorganger de Sony WH-1000XM3 verbinden met 2 apparaten tegelijk. Zo kan de koptelefoon automatisch switchen tussen apparaten. 
 
Ook zit er in deze koptelefoon een sensor die ziet of je de koptelefoon op hebt of niet. Dit zorgt ervoor dat wanneer je de koptelefoon af doet de muziek automatisch op pauze gaat.
 
De batterij van deze koptelefoon is circa 30 uur te gebruiken voor de koptelefoon leeg is en is makkelijk oplaadbaar via USB-C. De koptelefoon is ook gemakkelijk op te bergen in de opberghoes.

Bose QuietComfort 35 II

Deze koptelefoon is de volgende draadloze koptelefoon in onze lijst is de Bose QuietComfort 35 II.

Deze draadloze koptelefoon kan je makkelijk muziek mee luisteren door gebruik te maken van de geïntegreerde Google Assistent en Amazon Alexa.

 • Noise cancelling (Je hebt geen last van omgevingsgeluid)
 • Over ear (De koptelefoon zit volledig over je oren heen)
 • Bluetooth 4.1
De Bose QuietComfort 35 II is één van de beste draadloze koptelefoons op dit moment. Deze draadloze koptelefoon beschikt over noise cancelling met diepe zachte oorschelpen. Deze oorschelpen zijn zo gemaakt dat je uren van de beste muziek kunt genieten zonder dat je last van je oren krijgt of last rond je oren.
 
De koptelefoon beschikt over een batterij die circa 20 uur meegaat voor de koptelefoon weer opgeladen moeten worden. Deze koptelefoon laad je op via micro usb. Deze koptelefoon beschikt over een snel laad functie. Wanneer je dus even kort je hoofdtelefoon oplaadt kan je deze al snel weer voor een lange tijd gebruiken. Als je de koptelefoon 15 minuten oplaad, kan je weer 2.5u genieten van je favoriete muziek.

Marshall Monitor II A.N.C.

Marshall Monitor II A.N.C. De koptelefoon met active noise cancelling.

Beste prijs:

Marshall Monitor II A.N.C. - Draadloze over-ear koptelefoon met active noise cancelling - Zwart

Deze technologie meet de geluiden om je heen en blokkeert geluiden om jou nog meer van je muziek te laten genieten.

 • Noise cancelling (Je hebt geen last van omgevingsgeluid)
 • Over ear (De koptelefoon zit volledig over je oren heen)
 • Bluetooth 5.0

De Marshall monitor II A.N.C. is een koptelefoon met met een geweldig geluid. Vanwege de active noise cancelling en het iconische geluid wat beleef je geluiden die je nog nooit eerder hebt gehoord.

Het ontwerp van deze koptelefoon is net als alle andere koptelefoons van Marshall. Een mooi ontwerp met een ergonomische vorm waardoor de koptelefoon goed op je hoofd zit. Ook kan je bij deze koptelefoon gebruik maken van spraakassistenten zoals Google Assistent.

Deze koptelefoon beschikt ook over een knop waarmee je makkelijk je muziek op pauze zet en de geluiden om je heen hoort. Dit is bijvoorbeeld erg makkelijk als je in een winkel moet afrekenen. Wanneer je aan de beurt bent activeer je deze functie en hoor je wat er tegen je gezegd wordt. Wanneer je de winkel uitloopt zet je met dezelfde knop heel gemakkelijk je muziek en de noise cancelling weer aan.

De batterij van deze koptelefoon gaat circa 30 uur mee voor deze weer opgeladen hoeft te worden met een USB-C kabel.

Bose 700

De volgende draadloze koptelefoon in onze lijst is de Bose 700

De Bose 700 is een koptelefoon die bij veel mensen in de smaak valt vanwege het mooie ontwerp van deze koptelefoon.

 • Noise cancelling (Je hebt geen last van omgevingsgeluid)
 • Over ear (De koptelefoon zit volledig over je oren heen)
 • Bluetooth 5.0
De Bose 700 is een zeer comfortabele koptelefoon met verschillende mooie functies. Zo heb je op deze koptelefoon onder andere eenvoudige touchbediending, de mogelijkheid om spraakassistenten te gebruiken of ga met 1 tik naar Spotify. Dit alles bijelkaar maakt deze koptelefoon tot één van de beste van dit moment.
 
De Bose 700 beschikt over 11 verschillende levels noise cancelling. Dit betekend dat je 11 verschillende standen hebt waarbij je op level 1 veel omgevingsgeluid hoort en op level 11 hoor je dat niet.
 
Deze draadloze koptelefoon beschikt over een batterij die circa 30 uur meegaat voordat de batterij leeg is. De batterij is op te laden via een USB-C kabel en maakt gebruik van een snel laad functie. Waardoor je in korte tijd makkelijk je koptelefoon even oplaadt en daarna weer lange tijd verder kan.

Sennheiser HD 450BT

De volgende draadloze koptelefoon op deze lijst is de Sennheiser HD 450BT.

De Sennheiser HD 450BT is de goedkoopste draadloze koptelefoon van deze lijst op dit moment. 

 • Noise cancelling (Je hebt geen last van omgevingsgeluid)
 • Over ear (De koptelefoon zit volledig over je oren heen)
 • Bluetooth 5.0

De Sennheiser HD 450BT is een draadloze koptelefoon met Active Noise cancelling wat ervoor zorgt dat je omgevingsgeluiden dempt. Op de draadloze koptelefoon zit een knop om gebruik te kunnen maken van verschillende spraak assistenten.

De koptelefoon maakt gebruik van aptX, dit is een compressiemethode die ervoor zorgt dat het draadloze geluid beter klinkt. Let wel op dat het apparaat waar je de koptelefoon mee verbindt dit wel moet ondersteunen.

Deze koptelefoon beschikt over een batterij die ongeveer 30 uur meegaat voor je de koptelefoon weer moet opladen. Deze koptelefoon laad je op via USB-C.