Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Inhoudsopgave

Wil je gewoon weten waar je de goedkoopste Samsung Galaxy Buds Plus kunt aanschaffen? 
Navigeer dan gelijk door naar:
 
Deel de goedkoopste Samsung Galaxy Buds Plus op:

Goedkoopste Samsung Galaxy Buds Plus per kleur

Wit

Beste prijs:

Samsung Galaxy Buds Plus Wireless Earphones - Wit

Rood

Beste prijs:

Samsung Galaxy Buds Plus - Rood

Blauw

Beste prijs:

Samsung Galaxy Buds Plus Wireless Earphones - Blauw

Alle prijzen

De Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung heeft diverse soort in de Galaxy Buds reeks. In deze post zullen we de Galaxy Buds Plus bespreken. Dit is een vernieuwde versie van de originele Galaxy Buds die een jaar eerder zijn uitgebracht. De meest opvallende veranderingen zijn de langere batterijduur, de ruis onderdrukkingsfunctie, en het AKG geluid. De Galaxy Buds Plus zijn er ook in verschillende kleuren: zwart, wit en blauw.

De batterijduur

De batterijduur van de Galaxy Buds Plus is verbeterd ten opzichte van de originele Galaxy Buds. De gebruiksduur van de batterij wordt 11 uur genoemd, tegenover de zes uur van de originele Galaxy Buds. Deze langere levensduur van de batterij is te danken aan twee veranderingen: een grotere batterij en beter energiebeheer. Met de bijleverde oplaadcase wordt deze afspeeltijd verhoogd naar 22 uur. Zijn je oortjes toch leeg? Na drie minuten opladen kun je weer een uur genieten van je favoriete muziek.

Via je telefoon kan je ook precies zien wat het batterijpercentage van je Buds zijn. Hierdoor weet je precies wanneer je moet opladen. Opladen kan zowel via de kabel als draadloos.

De ruis onderdrukkingsfunctie

De ruis onderdrukkingsfunctie van de Galaxy Buds Plus is ook een fijne feature. Deze functie onderdrukt ruis van buitenaf, zodat je je kunt concentreren op je muziek. Je kunt zelf instellen hoeveel je wilt horen van de buitenwereld. Via je telefoon kan je kiezen hoeveel omgevingsgeluid je wilt horen. In het verkeer wil je waarschijnlijk wat meer omgevingsgeluid dan in een drukke ruimte.

AKG Geluidstechnologie

De Galaxy Buds Plus zijn ook voorzien van AKG geluidstechnologie. Dit systeem geeft je een surround sound ervaring, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit.

De beschikbare kleuren

De Galaxy Buds Plus zijn er ook in verschillende kleuren: zwart, wit, rood en blauw. Je kunt dus de kleur kiezen die het beste bij je stijl past. Dus, welke kleur van de Galaxy Buds kies jij?

Galaxy Buds Live, Pro & 2

Op zoek naar een nieuwere versie dan de Galaxy Buds Plus? Bekijk dan de Galaxy Buds Live, de Galaxy Buds Pro of de Galaxy Buds 2.

Klik door naar de: