Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Welke printer is de beste voor thuis of voor op kantoor? Dit is een vraag die veel mensen stellen, en er is geen eenvoudig antwoord. Met zoveel verschillende printers op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat de beste printer is voor jou. In deze blogpost nemen we een kijkje naar vier van de beste printers op de markt op dit moment: de Epson EcoTank ET-2721, de Brother HL-1212W, de Canon PIXMA TS8350, en de HP DeskJet 2710e. We zullen onze top picks bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke printer voor jou het meest geschikt is.

uwbeste koop beste printers in 2022
Deel dit bericht op:

Epson EcoTank-2721

De eerste printer op onze lijst is de Epson EcoTank ET-2721. Deze printer is een prima keuze voor wie een zuinige en milieuvriendelijke optie zoekt. Het EcoTank systeem gebruikt hervulbare inkttanks in plaats van inktpatronen waardoor je op de lange termijn geld bespaart op inkt. Plus, de inktflessen zijn ontworpen om gerecycleerd te worden.

Specificaties van de Epson EcoTank-2721:

 • Printsnelheid: Tot 15 pagina’s per minuut (ppm)
 • Printkwaliteit: Tot 4800 x 1200 dpi
 • Verbindingsmogelijkheden: USB, Wi-Fi

Brother HL-1212W

De Brother HL-1212W is een goede keuze voor wie een betrouwbare en betaalbare printer nodig heeft. Deze printer heeft een compacte vormgeving, waardoor hij perfect is voor kleine ruimtes. Bovendien is hij gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, zodat je in een mum van tijd kunt afdrukken.

Specificaties van de Brother HL-1212W:

 • Printsnelheid: Tot 20 ppm
 • Printkwaliteit: Tot 2400 x 600 dpi
 • Verbindingsmogelijkheden: USB, Wi-Fi

Canon PIXMA TS8350

De Canon PIXMA TS8350 is een uitstekende keuze voor wie een hoogwaardige printer nodig heeft. Deze printer maakt prachtige prints met levendige kleuren. Bovendien is hij gemakkelijk in het gebruik en heeft hij een groot aantal aansluitmogelijkheden.

Specificaties van de Canon PIXMA TS8350:

 • Printsnelheid: Tot 15 ppm
 • Printkwaliteit: Tot 4800 x 1200 dpi
 • Aansluitmogelijkheden: USB, Wi-Fi, Bluetooth

HP DeskJet 2710e

De HP DeskJet 2710e is een prima keuze voor wie een betaalbare en gebruiksvriendelijke printer nodig heeft. Deze printer is compact en licht, zodat hij perfect is voor kleine ruimtes. Bovendien heeft hij een ingebouwde USB poort, zodat je hem gemakkelijk op je computer kunt aansluiten.

Specificaties van de HP DeskJet 2710e:

 • Afdruksnelheid: tot 20 ppm
 • Printkwaliteit: Tot 1200 x 1200 dpi
 • Verbindingsmogelijkheden: USB, Wi-Fi

Conclusie

Dit waren volgens ons de beste printers maar wat is nu de beste printer voor jou? Dat hangt af van je wensen en behoeften. Als je op zoek bent naar een zuinige en milieuvriendelijke optie is de Epson EcoTank ET-2721 een goede keuze. Heb je een betrouwbare en betaalbare printer nodig, dan is de Brother HL-1212W een goede optie. Voor wie een hoogwaardige printer nodig heeft, is de Canon PIXMA TS8350 de beste keuze. En als je een betaalbare en gemakkelijke-te gebruiken printer is de HP DeskJet 2710e een prima optie.