Wij zoeken de beste producten uit voor jou!

Pro gaming headsets zijn essentieel voor gamers die op zoek zijn naar een compleet geluid en omgevingsgeluiden te filteren. Ze bieden gamers de best mogelijke audio-ervaring, waardoor ze hun spel kunnen verbeteren. De Astro A40 en de Astro A50 zijn twee van ’s werelds meest populaire pro gaming headsets, maar wat is naast de prijs het verschil tussen beide? In dit artikel bekijken we wat er precies anders is aan elk model, inclusief hun functies, voordelen en nadelen. Zo kun je de headset vinden die het beste bij jouw individuele behoeften past.
Deel het verschil tussen de Astro A40 en de Astro A50 op:

Vergelijking tussen beide Astro modellen

De Astro A40 en A50 zijn twee van ’s werelds meest populaire pro gaming headsets. Het verschil tussen de twee headsets is niet alleen de prijs, maar ook hun ontwerp, comfort en geluidskwaliteit. De Astro A40 is headset met een kabel, terwijl de Astro A50 een volledig draadloze optie biedt.

De A40 heeft twee versies, een losstaande headset en een versie die wordt geleverd met een MixAmp Pro TR. Dit apparaat is voornamelijk bedoeld voor mensen die willen livestreamen. Hiermee kan je namelijk je stembalans gemakkelijk instellen en bijsturen.

De Astro A50 is een echte pro gaming headset met extra features. Deze headset is volledig draadloos. Standaard wordt er een oplaadstation meegeleverd waarin je de headset kan opladen. Bij gebruik van de headset zal je hem na ongeveer 15 uur speeltijd opnieuw moeten opladen.

Beide headsets maken gebruik van de Astro Audio V2. Hierdoor zal je fantastisch geluid ervaren en zal je helemaal meegesleept worden in je game-ervaring. Beide Headasets zijn ook over-ear waardoor ze erg comfortabel zijn. daarnaast helpt dit om achtergrond geluiden te verminderen. De Astro A50 onderscheid zich door Dolby Audio technologie toe te passen. (Voor XBOX gebruikers wordt er een code meegeleverd om gratis Dolby Atmos te verkrijgen).

Conclusie

Beide Astro headsets zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt de keuze dan ook erg lastig. De Astro A50 is op elk front een verbetering ten opzichte van de Astro A40(tenzij je liever een bedrade headset wilt). Maar dit verschil is niet voor iedereen belangrijk omdat de A40 al een fantastische headset is. Ben jij erg fanatiek en wil je echt Pro level gamen? Dan raden wij zeker de Astro A50 aan. Ben jij een fanatieke gamer en wil jij een headset van erg goede kwaliteit dan raden wij de A40 aan. Deze versie is immers bijna 2x zo goedkoop.